Daca nu vrei s-auzi de X5 sau Q7, asta e masina TA. Are 450 de CAI sub capota si 28 de boxe la interior. POZE REALE

  • Lincoln a prezentat la Los Angeles cea de-a doua generatie a modelului Aviator
  • SUV-ul companiei americane vine cu 400 CP sub capota si dotari de la Navigator
  • Un model cu propulsie hibrida si 450 de cai va fi disponibil ulterior la vanzare
Distribuie pe Facebook

Lincoln profita de editia din acest an a Salonului Auto International de la Los Angeles pentru a dezvalui in fata lumii intregi cea de-a doua generatie a modelului Aviator.

Readus la viata dupa o absenta de aproape un deceniu si jumatate, SUV-ul companiei americane nu are deloc o sarcina usoara, printre principalii sai concurenti numarandu-se produse precum Audi Q7, BMW X5 sau chiar Mercedes GLE ori Porsche Cayenne.

Tocmai de aceea a si primit mai multe elemente de la actualul Navigator, inclusiv design-ul impozant al caroseriei in cinci portiere - cu o grila supradimensionata la nivelul partii frontale, aripi laterale bine conturate si stopuri unite cu o banda de LED-uri in partea din spate.

Asemanarile intre cele doua SUV-uri ale companiei americane continua la interior, acolo unde noul Lincoln Aviator se poate lauda la randul lui cu instrumente de bord digitale si configurabile, plus un display central montat in partea superioara a panoului de bord.

Pielea fina, lemnul masiv, scaunele cu reglare electrica in 30 de moduri diferite - plus incalzire, ventilatie si chiar masaj, incarcarea wireless a telefonului mobil, dar si instalatia audio cu 28 de difuzoare completeaza lista cu atractii principale a concurentului lui Q7, X5, GLE si Cayenne.

Sub capota, noul Lincoln Aviator este disponibil intr-o singura varianta de motorizare, respectiv un benzinar cu sase cilindri in V, doua turbine si capacitatea de trei litri, care livreaza fie doar puntii spate, fie tuturor celor patru roti undeva in jurul a 400 de cai putere.

Ulterior, SUV-ul companiei americane va putea fi comandat si alaturi de un sistem de propulsie hibrid, capabil sa produca nici mai mult, nici mai putin de 450 CP si 813 Nm, potrivit primelor informatii.

Lincoln Aviator - Poze Reale

Lincoln Aviator - Poze Reale

Lincoln Aviator - Poze Reale

Lincoln Aviator - Poze Reale

Lincoln Aviator - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Lincoln Aviator - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Noiembrie 2018