Daca nu vrei s-auzi de X6, asta e masina ta. Galerie foto completa

Daca nu vrei s-auzi de X6, asta e masina ta. Galerie foto completa
  • Daca nu vrei s-auzi de X6, asta e masina ta
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Peste Ocean - pe piata din SUA, preturile de vanzare pornesc de la circa 49.150 de dolari.

Anuntata in urma cu doar cateva zile - chiar la inceputul saptamanii curente, cea mai recenta iteratie a exclusivistei masini oferite de compania japoneza Infiniti sub denumirea de QX55 stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, aceasta se remarca in special prin linia atent arcuita a plafonului, insa nici grila supradimensionata a radiatorului sau jantele din aliaj cu diametrul de 20 de inch nu vor trece complet neobservate - ba dimpotriva.

Infiniti QX55

Infiniti QX55

Comercializat in schimbul unei sume care porneste de la 49.150 de dolari - asa cum precizam, de altfel, si anterior, impresionantul meniu cuprinde, fie in standard, fie optional, de la caz la caz, inclusiv o evacuare dubla, plus faruri si stopuri cu LED, un sistem de tractiune integrala, doua display-uri centrale, unul de sapte inch, altul de 8.0 inch, o tapiterie realizata din piele, scaune fata cu actionare electrica si functie de ventilatie, bancheta cu incalzire, afisaj pe parbriz, instalatia audio cu pana la 16 difuzoare etc.

Sub capota, rivalul actualului X6 se bucura de serviciile unui agregat turbo in patru cilindri, cu o capacitate de doi litri si - important de mentionat, compresie variabila. Respectivul propulsor, ce pune la dispozitia persoanei de la volan o putere maxima de 268 de cai si un cuplu sinonim cu 379 de Newton-Metri - potrivit producatorului din Tara Soarelui Rasare, este disponibil exclusiv intr-o configuratie cu o cutie CVT; cat despre performante, acestea nu reprezinta decat un mister.

Infiniti QX55

Infiniti QX55

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Infiniti QX55
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 August 2022