Daca nu vrei s-auzi de X6, asta e masina ta. Cat costa

Daca nu vrei s-auzi de X6, asta e masina ta. Cat costa
  • Daca nu vrei s-auzi de X6, asta e masina ta
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus o tapiterie realizata din piele si instalatie audio cu sase boxe in echipare.

Se remarca in special prin linia atent arcuita a plafonului - ce are ca sursa principala de inspiratie coupe-urile cu o caroserie in numai doua portiere, nenumarate priviri urmand sa atraga insa si grila supradimensionata a radiatorului sau aripile laterale extrem de bine conturate. Daca mai trebuia cumva mentionat.

Oferita la preturi incepand de la circa 49.150 de dolari, cea dintai generatie a gamei comercializate de compania Infiniti sub denumirea de QX55 a mai pregatit - printre altele, si o pereche de faruri cu LED. Plus un set de jante cu diametrul de 20".

Infiniti QX55

Alternativa producatorului japonez la actualul BMW X6, respectivul SUV se bucura - in versiunea de baza pe nume Luxe, si de scaune fata cu functie de incalzire, de o tapiterie realizata din piele, de ornamente din aluminiu, bancheta spate rabatabila, doua display-uri centrale. Si o instalatie audio cu sase difuzoare.

Fiecare echipare disponibila - indiferent ca este vorba despre varianta precizata si anterior, in randurile de mai sus, despre modelul intermediar botezat Essential sau cireasa de pe tort Sensory, dispune exclusiv de un motor turbo. Pe benzina.

Insotita de un numar de patru cilindri, o capacitate de doi litri si - de asemenea, de compresie variabila, unitatea instalata sub capota primului Infiniti QX55 din istorie pune la dispozitia persoanei aflate la volan undeva in jurul a 268 de cai. Plus 379 de Newton-Metri, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Valoarea caracteristica probei 0 - 96 km/h nu reprezinta - similar vitezei de top, dar si consumului mediu decat un mister si o necunoscuta de proportii. Se cunoaste, in schimb, ca livrarea valorilor maxime se face catre rotile de pe ambele punti.

Infiniti QX55

Infiniti QX55

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Infiniti QX55
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 August 2022