Daca nu vrei sa mai auzi de nemti, ASTA e masina ta. FOTO ca sa te convingi si singur

  • Lincoln publica noi imagini ale modelului Corsair
  • Inlocuitorul vechiului MKC prezinta un design familiar
  • Crossover-ul american vine cu doua motoare pe benzina
Distribuie pe Facebook

Proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Audi Q5, BMW X3 sau Mercedes GLC, inlocuitorul vechiului MKC stie cu siguranta cum sa impresioneze.

Anuntat in urma cu aproape jumatate de an, cu ocazia Salonului Auto organizat la New York in luna aprilie, primul Lincoln Corsair din istorie iese in evidenta printr-un design familiar, ce are ca sursa de inspiratie noile Aviator si Navigator.

Lincoln Corsair - Galerie Foto

Lincoln Corsair - Galerie Foto

Sub capota, in schimb, inlocuitorul vechiului MKC se inspira de la Ford Escape, cu care si imparte platforma cu tractiune fata. Drept urmare, clientii vor avea de ales intre doua benzinare turbo in patru cilindri, dupa cum urmeaza: un 2.0 de 250 de cai putere si un 2.3 care produce cu 30 CP mai mult.

Indiferent de motorizarea pentru care clientul opteaza, livrarea valorilor maxime catre roti se va face exclusiv prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte, au tinut sa ne reaminteasca americanii in cel mai recent comunicat de presa.

Lista cu dotari disponibile - in standard sau optional, continua cu un sistem de tractiune integrala, internet prin Wi-Fi, plus display central cu diagonala de opt inch. Alte detalii tehnologice includ instrumente de bord digitale, instalatie audio cu 14 difuzoare si scaune fata reglabile in 24 de moduri diferite.

Lincoln Corsair - Galerie Foto

Lincoln Corsair - Galerie Foto

Lincoln Corsair - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (98) Poze Lincoln Corsair - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Octombrie 2019