Daca vrei jante pe 16 inch, trebuie sa platesti 1.100 de euro in plus

Daca vrei jante pe 16 inch, trebuie sa platesti 1.100 de euro in plus
  • Noul Audi A1 porneste in Germania de la 21.150 de euro
  • Automobilul german ofera doar un motor 1.0 TSI de 116 CP
  • Jantele din aliaj pe 16 inch costa 1.100 de euro in plus
Distribuie pe Facebook

Cum arata cea mai ieftina masina de la Audi in versiunea cheala, aflam chiar din randurile urmatoare.

La doar 21.150 de euro, proaspat lansata generatie cu numarul doi a subcompactei A1 este cea mai ieftina masina oferita de Audi la ora actuala. Aceasta costa cu aproape 4.000 de euro mai putin decat un A3 Sportback, in timp ce diferenta comparativ cu un A4 este de -14.250 de euro.

De aici si urmatoarele neajunsuri: in echiparea standard intra doar o caroserie de culoare alba, jante din otel pe 15 inch, tapiterie din stofa, aer conditionat manual, radio MMI, oglinzi cu reglare electrica si... cam atat.

Audi A1 - Versiunea standard

Bine, poate am exagerat putin. Cea de-a doua generatie a modelului Audi A1 ofera - fara costuri suplimentare si oarecum surprinzator, inclusiv instrumente de bord digitale, limitator de viteza ajustabil, tehnologia pre sense front si chiar asistentul pentru avertizarea la parasirea benzii de rulare.

Multumita sistemelor anterior amintite, masina producatorului auto din Ingolstadt intruneste toate conditiile pentru a obtine punctajul maxim, de cinci stele, la celebrele teste de siguranta organizate de EuroNCAP.

In ceea ce priveste lista cu optionale, proaspat lansata generatie cu numarul doi a subcompactei Audi A1 propune o cutie automata S tronic (1.700 de euro), tapiterie din piele (minim 850 de euro) si jante din aliaj (intre 450 si 2.850 de euro). In plus costa si farurile LED (980 de euro), vopseaua metalizata (550 de euro) sau climatizarea automata (400 de euro), de exemplu.

Sub capota, dupa cum precizam si in cursul zilei de ieri, clientii au la dispozitie numai o singura motorizare: un benzinar turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 999 de centimetri cubi, care dezvolta 116 cai putere.

Audi A1 - Versiunea standard

Audi A1 - Versiunea standard

Audi A1 - Versiunea standard

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Audi A1 - Versiunea standard
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Septembrie 2018