S-a dat startul vanzarilor: Uite cat costa cea mai ieftina masina de la Audi!

S-a dat startul vanzarilor: Uite cat costa cea mai ieftina masina de la Audi!
  • Noul Audi A1 porneste in Germania de la 21.150 de euro
  • Clientii au la dispozitie doar o singura varianta de motorizare
  • Transmisia S Tronic este oferita in mod optional
Distribuie pe Facebook

Versiunea de baza este pusa in miscare de o motorizare turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 999 de centimetri cubi, care dezvolta 116 cai putere si 200 Nm.

Anuntata inca de la mijlocul lunii iunie, cea de-a doua generatie a modelului Audi A1 se vinde in Germania cu numai 21.150 de euro. Reinventata complet - atat la exterior, cat si sub capota, subcompacta producatorului din Ingolstadt este disponibila doar intr-o singura motorizare.

Discutam, mai precis, despre o varianta 30 TFSI, care gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 999 de centimetri cubi. Valorile maxime numara 116 cai putere si 200 Nm, iar echiparea standard include o cutie manuala cu sase trepte de viteza.

Noul Audi A1

In configuratia data, acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza exact noua secunde si jumatate, pe cand viteza maxima se ridica la 203 kilometri pe ora. Potrivit germanilor de la Audi, consumul mediu de carburant al noului A1 30 TFSI variaza intre 4.8 si 4.9 litri de benzina la 100 km.

Chiar daca nu este comercializata si alaturi de un al doilea propulsor, subcompacta producatorului din Ingolstadt ofera o a doua optiune la nivel de transmisie. Este vorba despre celebra automata cu dublu ambreiaj botezata S tronic, care creste pretul de pornire pana la suma de 22.850 de euro.

Specificatiile anterior mentionate raman neschimbate insa, singura diferenta constand in intervalul de timp necesar rezolvarii ecuatiei 0 - 100 km/h. Livrat la pachet alaturi de cutia S tronic, noul Audi A1 30 TFSI bifeaza proba respectiva cu 0.1 secunde mai devreme, in 9.4 secunde.

Noul Audi A1

Noul Audi A1

Noul Audi A1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Noul Audi A1
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Septembrie 2018