Daca vrei sa faci senzatie, asta e masina TA. Are usi ca de Rolls-Royce si scaune individuale in spate

  • Lincoln prezinta noul Continental 80th Anniversary Coach Door Edition
  • Automobilul are usi ca de Rolls-Royce si scaune individuale in spate
  • Producatorul american anunta o editie limitata la cateva sute de unitati
Distribuie pe Facebook

Lincoln continua seria lansarilor spectaculoase si prezinta in fata publicului larg noul Continental 80th Anniversary Coach Door Edition, un automobil cu usi ca de Rolls-Royce si scaune individuale in spate.

Dupa o pauza de aproape cinci decenii, celebrele portiere cu deschidere diametral opusa revin in gama Lincoln Continental. Pentru o perioada limitata de timp insa, compania americana planuind sa vanda editia 80th Anniversary Coach Door, dezvelita in urma cu numai cateva momente, intr-un numar limitat de unitati.

Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door Edition

Mai precis, automobilul in cauza - care pluseaza cu 15 centimetri la nivelul ampatamentului si scaune individuale in partea din spate a cabinei, va fi comercializat in doar 80 de bucati pentru modelul 2019. Cei care nu vor reusi sa prinda acum un exemplar, vor mai avea o sansa odata cu lansarea versiunii 2020.

Preturile de pornire raman un mister, dar este bine de stiut ca, asemeni variantei standard, noul Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door Edition gazduieste in compartimentul motor un V6 cu doua turbine si capacitatea cilindrica de trei litri. Valorile maxime disponibile: 400 CP si 542 Nm, potrivit companiei americane.

In ceea ce priveste partea de confort, automobilul in cauza anunta - pe langa banalele insertii de piele si accente de lemn, scaune cu reglare electrica in 30 de moduri diferite, instalatie audio de inalta fidelitate, plus Active Noise Control. Acestea sunt, evident, numai cateva dintre dotarile oferite in standard sau optional.

Noul Continental 80th Anniversary Coach Door Edition poate fi deja comandat prin intermediul retelei Lincoln Black Label, insa primele modele nu vor ajunge pe strazi mai devreme de vara anului viitor, au mai spus oficialii companiei amercane.

Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door Edition

Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door Edition

Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door Edition

Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (54) Poze Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door Edition
mai multe