Daca zvonurile se adeveresc, multi vor ramane cu buza umflata. Uite cat ar putea costa noua Toyota Supra

Daca zvonurile se adeveresc, multi vor ramane cu buza umflata. Uite cat ar putea costa noua Toyota Supra
  • Noua Toyota Supra ar putea costa 63.500 de dolari
  • Se asteapta ca automobilul japonez sa ofere un motor de 335 CP
  • Premiera mondiala este programata pentru anul acesta
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii, sunt mari sanse ca urmatoarea generatie a legendarei sportive japoneze sa debuteze in toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Paris din luna octombrie.

Apar tot mai multe detalii cu privire la urmatoarea generatie a legendarei Toyota Supra. Potrivit unor informatii obtinute de administratorii forumului SupraMKV, sportiva japoneza cu motor de... BMW ar putea costa in Statele Unite ale Americii undeva in jurul a 63.500 de dolari.

Vorbim despre un pret cu doar 3.000 de dolari mai mic decat in cazul unui M3 F80, care porneste de la 66.500 de dolari. Totodata, amatorii de senzatii tari au de platit "doar" 54.500 de dolari pentru un M2 cu transmisie manuala sau 57.400 de dolari daca vor cutia cu dublu ambreiaj.

In plus, la 63.500 de dolari, noua Toyota Supra ar fi cu 6.600 de dolari mai scumpa decat un Porsche 718 Cayman, dar cu 5.800 de dolari mai ieftina decat varianta Cayman S. Nu exista comparatie dintre intre cele doua modele, insa este bine de stiut - poate iti surade mai mult motorul central.

Revenind la urmatoarea generatie a legendarei sportive japoneze, aceasta va gazdui in compartimentul motor un benzinar turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, marca BMW. Propulsorul cu pricina ar urma sa dezvolte o putere maxima de 335 CP si un cuplu de 500 Nm.

Conform celor mai recente zvonuri, acceleratia de la 0 la 96 de kilometri pe ora se va realiza intr-un timp de doar 4.5 secunde, o performanta deloc neglijabila. Daca informatiile de pe forumul SupraMKV se dovedesc a fi adevarate, noua Toyota Supra va cantari putin sub 1.500 de kilograme.

Si tot potrivit sursei anterior mentionate, urmatoarea generatie a legendarei sportive japoneze promite un exterior inspirat de conceptul FT-1, prezentat in 2014. De cealalta parte a portierelor, interiorul va imprumuta mai multe elemente din gama BMW, printre care si sistemul iDrive.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2018