Dacia a lansat o noua gama de accesorii pentru primul Jogger din istorie. Pachetul Weekend contine un pat pentru doua persoane si o lada pentru depozitare

Dacia a lansat o noua gama de accesorii pentru primul Jogger din istorie. Pachetul Weekend contine un pat pentru doua persoane si  o lada pentru depozitare
  • Dacia a lansat o noua gama de accesorii pentru primul Jogger din istorie
  • Pachetul Weekend contine un pat pentru doua persoane si o lada pentru depozitare
Distribuie pe Facebook

Disponibil pe toate versiunile Jogger, pachetul Weekend permite, in doar cateva minute, transformarea habitaclului intr-un spatiu pentru dormit. Este un accesoriu care poate fi montat si demontat cu usurinta pe toate vehiculele Jogger produse de la lansare. in cazul configuratiei cu 7 locuri, scaunele de pe randul al treilea trebuie extrase inainte de montarea pachetului. Acesta este simplu si usor de instalat.

Simplu: pachetul este alcatuit din 3 elemente: un pat pentru doua persoane care se poate monta in mai putin de doua minute, un suport plat si o lada care serveste drept spatiu de depozitare.

Usor de instalat: pachetul cantareste mai putin de 50 kg cu tot cu saltele.

Dacia Jogger cu pachetul Weekend

Dacia Jogger cu pachetul Weekend

Un spatiu de incarcare optimizat, un pachet Weekend discret si dimensiuni generoase.

Atunci cand tableta de deasupra spatiului pentru bagaje este instalata in pozitie, pachetul nu este vizibil iar Jogger arata ca un model obisnuit cu 5 locuri. Modul ingenios de deschidere si inchidere al lazii din lemn permite un acces usor la spatiul de incarcare disponibil (cu un volum de 220 litri) indiferent daca patul este desfacut sau pliat. Atunci cand este instalat, capacul lazii, pe care este imprimata sigla Dacia, poate fi folosit ca un raft.

Sistemul asigura un spatiu de dormit confortabil, dispunand de saltele cu lungimea de 190 cm si cu o latime de 130 cm la nivelul usilor din spate. Spatiul disponibil in pozitia culcat este de minim 60 cm de la nivelul capului pana la plafon.

Pachetul Weekend poate fi completat cu urmatoarele accesorii:

- Jaluzele pentru toate geamurile, asigurand intimitate si control asupra luminii.

- Un cort exterior care se poate atasa intr-un mod ingenios la masina atunci cand hayonul este deschis, oferind un spatiu de campare mai generos.

Dacia Jogger cu pachetul Weekend

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Dacia Jogger cu pachetul Weekend
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2023