Dacia a lansat si-n Romania noul Duster cu motor 1.0 turbo. Uite aici cat costa masina de 100 CP

Dacia a lansat si-n Romania noul Duster cu motor 1.0 turbo. Uite aici cat costa masina de 100 CP
  • Noua Dacie Duster TCe 100 ajunge in Romania la un pret de 13.550 de euro
  • Versiunea in cauza ofera un benzinar turbo cu trei cilindri, de 1.0 si 100 CP
  • Fisa tehnica e completata de o cutie manuala si un sistem de tractiune fata
Distribuie pe Facebook

Unitatea in numai trei cilindri, care inlocuieste vechiul propulsor SCe 115, va fi disponibila exclusiv in compania unui sistem de tractiune fata. Doar pe nivelurile de echipare Essential si Comfort, potrivit configuratorului oficial.

Anuntat in urma cu aproximativ o saptamana, chiar la inceputul lunii august, noul Duster TCe 100 si-a facut aparitia zilele acestea si in configuratorul de pe site-ul Dacia Romania. Pe piata auto locala, masina cu motor turbo de un litru si 100 de cai putere are un pret de vanzare care porneste de la 13.550 de euro.

Suma cu pricina este specifica nivelului de echipare Essential, ceea ce inseamna ca lista cu dotari standard cuprinde si bancheta spate rabatabila, jante de otel pe 16 inch ori limitator de viteza. In cazul de fata, proiectoarele de ceata si aerul conditionat sunt doar optionale.

Dupa cum mentionam si anterior, noul Duster TCe 100 mai este disponibil si intr-o varianta Comfort, a carei nota de plata pleaca de la 14.600 de euro. Aceasta ofera insa fara costuri suplimentare proiectoarele de ceata si aerul conditionat, plus oglinzile laterale si geamurile spate cu actionare electrica, printre altele.

In cazul in care mai era nevoie de precizat, masina cu motor turbo de un litru si 100 de cai putere de la Dacia accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 12.5 secunde si atinge o viteza maxima de 168 km/h. Consumul mediu variaza intre 5.5 si 5.6 litri la suta de kilometri.

Noul Duster TCe 100 inlocuieste vechiul model SCe 115 - care miza pe un benzinar aspirat in patru cilindri, cu capacitatea de 1.6 litri, si este comercializat exclusiv in compania unui sistem de tractiune fata. De altfel, o cutie manuala echipata cu cinci trepte de viteza reprezinta singura optiune oferita la nivel de transmisie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 August 2019