Dacia Dokker si Lodgy facelift lansate cu mai multe imbunatatiri

Dacia Dokker si Lodgy facelift lansate cu mai multe imbunatatiri
  • Dacia a lansat Dokker si Lodgy facelift
  • Acestea pot fi deja comandate in Franta
  • Primele exemplare vor ajunge in showroom-uri in aprilie
Distribuie pe Facebook

Dacia tocmai a lansat versiunea facelift a modelelor Dokker si Lodgy. Acestea au primit mai multe imbunatatiri exterioare si interioare, iar primele exemplare vor ajunge in showroom-urile din Franta in aprilie.

La cateva luni de la facelift-ul modelelor Logan si Sandero, Dacia revine cu versiunea restilizata a lui Dokker si Lodgy. Asa cum era de asteptat, acestea au primit imbunatatiri asemanatoare cu cele de care beneficiaza cele doua autovehicule de familie.

Dacia Dokker si Lodgy facelift

Pentru exterior, constructorul propune o grila noua, un haion restilizat pentru Lodgy sau jante de 16 inch cu un design nou. In habitaclu regasim noul volan Dacia cu 4 spite, guri de aerisire diferite, cotiera incorporata in scaunul soferului pentru versiunea Stepway, iar cel din spatele volanului beneficiaza de modul de actionare printr-un singur impuls, pentru coborarea sau ridicarea cu usurinta a geamului.

Dacia Dokker si Lodgy facelift

Lista de dotari optionale este una cuprinzatoare si include printre altele si o camera de marsarier, care poate fi instalata pentru un cost extra de 200 de euro.

Dacia Dokker si Lodgy facelift

Chiar daca Logan si Sandero au primit o noua motorizare de 1.0 litru si 74 de cai putere, gama de propulsoare a lui Lodgy si Dokker ramane neschimbata, cu mentiunea ca Lodgy poate fi configurata in versiunea dCi 110, iar Dokker in varianta dCi 75. In rest, clientii au aceleasi optiuni de motorizare, SCe 100, TCe 115 si dCi 90.

Dacia Dokker si Lodgy facelift

Dacia Lodgy si Dokker facelift pot fi deja comandate in Franta, urmand ca in lunile ce urmeaza sa ajunga si pe celelalte piete. Pretul de pornire este de 10.150 de euro pentru Lodgy, respectiv 9.650 de euro pentru Dokker, si poate ajunge pana la 16.540 de euro pentru Lodgy-ul Stepway dCi 110, cu 5 scaune. Daca alegi versiunea care poate gazdui pana la 7 pasageri, va trebui sa scoti din buzunare cu 500 de euro mai mult.

Dacia Dokker si Lodgy facelift

Asa cum spuneam si la inceptul acestui articol, primele exemplare sunt asteptate sa ajunga in showroom-urile din Hexagon incepand cu luna aprilie.

Dacia Dokker si Lodgy facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Dacia Dokker si Lodgy facelift
mai multe