Dacia Duster 2017: cum va arata noul SUV romanesc?

Dacia Duster 2017: cum va arata noul SUV romanesc?
  • Dacia va lansa un nou Duster in 2017
  • Masina ar putea fi similara cu cea din poze
  • Duster, cel mai bine vandut model al marcii Dacia
Distribuie pe Facebook

Francezii de la Auto Moto au facut rost de niste schite posibile ale noului model Dacia Duster care se va lansa peste 2 ani. Desi schitele sunt unele virtuale, neoficiale, automobilul prezentat in cele doua poze pare destul de aproape de un Duster real.

Dacia Duster a fost inca de la lansare un succes in toata lumea si acum este cel mai bine vandut model al marcii romanesti. Dar pana acum SUV-ul fabricat la Mioveni a avut parte de un facelift, nimic mai mult, acum cativa ani, masina ramanand identica cu cea lansata initial. Asa ca e momentul sa asistam la lansarea unui model nou de Dacia Duster, cel mai probabil in 2017.

Jurnalistii de la Auto Moto au publicat doua imagini cu Dacia Duster 2017. Imagini reale, facute de un designer pe baza unor schite si pe baza unui concept Datsun, marca din grupul Renault-Nissan. Rezultatul final este unul relativ asteptat. Un SUV mai elegant, mai echilibrat si cu forme mai rotunde, asemanatoare cu partea frontala de la Lodgy si Dokker, dar restilizata. Nu stim insa daca masina adevarata, care se preconizeaza a fi lansata peste doi ani, va arata asa.

Dacia Duster 2017

Insa nu strica daca ar arata asa. Pentru ca in sfarsit, Dacia pare a fi o masina europeana, eleganta, care, desi se vinde la un pret accesibil, are un design pe masura asteptarilor. Fara indoiala, odata cu noua generatie, Dacia Duster se va bucura de toate dotarile unei masini normale, cum ar fi butoanele geamurilor pe portiere, claxon pe volan si un plus de siguranta astfel incat sa devina primul model romanesc cu 5 stele de siguranta la testele Euro NCAP.

Sursa: www.auto-moto.com

Distribuie pe Facebook
mai multe