Dacia Duster 2018 este aici: cum arata SUV-ul romanesc reinventat

Dacia Duster 2018 este aici: cum arata SUV-ul romanesc reinventat
  • Noul Duster debuteaza la Frankfurt
  • Un design complet nou
  • O adevarata revolutie la interior
Distribuie pe Facebook

Dacia a publicat primele imagini oficiale cu noua generatie de Duster, SUV-ul romanesc construit la Mioveni. Masina este cu adevarat senzationala la prima vedere, reprezentand o revolutie a designului si reusind sa devina unul din cele mai atragatoare SUV-uri ale Europei.

Noua Dacia Duster 2018 este aici si promite sa fie unul din cele mai accesibile SUV-uri ca si pana acum, dar si unul extrem de atragator. Automobilul are un design modern si continua filosofia marcii inceputa in 2010 de masina accesibila de mare succes.

Marea noutate a standului Dacia din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt o va reprezenta Noul Duster. Un model care isi propune sa confirme si sa consolideze succesul inregistrat de actuala generatie a SUV-ului Dacia, comercializata in peste un milion de exemplare in ultimii sapte ani.

Noul Duster nu se mulțumește să reinterpreteze codurile estetice ale predecesorului său. Liniile inspirate ale designului exterior evocă robustețe și siguranță, trăsături specifice unui adevărat SUV, pregătit să abordeze cele mai dificile trasee offroad. Caracterul afirmat al modelului este accentuat de noua nuanță de caroserie, Orange Atacama.

Dacia Duster 2018

Partea frontală se remarcă prin:

- Calandrul specific, încadrat de blocuri optice ample care accentuează lățimea percepută a vehiculului.

- O nouă semnătură luminoasă care integrează un ansamblu LED repartizat în trei segmente,

- Capota reliefată care degajă o puternică impresie de robustețe,

- Scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale. Dincolo de rolul practic, acest element de protecție, de culoare crom satinat, subliniază estetica de off-roader veritabil.

Dacia Duster 2018

Din profil, Noul Duster prezintă:
- Flancuri pronunțate care consolidează impresia de robustețe,
- Un parbriz poziționat cu 100 mm. mai în față și mai înclinat în comparație cu cel al modelului actual, fapt care sporește senzația de spațiu disponibil la interior,
- Bare de pavilion cu un design modern dispuse în prelungirea liniei parbrizului.
- Jante din aliaj de 17 inch și pasaje ale roților puternic evazate.
- Ornamente de culoare neagră dispuse în partea din spate a aripilor laterale frontale.

Dacia Duster 2018

Partea din spate se remarcă prin:
- Bosajele generoase din partea superioară a aripilor spate, blocurile optice amplasate în extremitățile caroseriei, încadrând un hayon marcat de linii orizontale. Ansamblul accentuează impresia de stabilitate a vehiculului.
- Semnătura luminoasă Dacia – cu 4 carouri de culoare roșie – adaptată noului model,
- Scutul de protecție spate, de culoare crom satinat, de dimensiuni mai mari față de cel prezent pe actuala generație.

Noul Duster oferă un confort sporit, beneficiind de un interior complet nou, cu materiale de calitate. La toate acestea se adaugă o serie de echipamente noi, care vor putea fi descoperite în detaliu începând din 12 septembrie.

Dacia Duster 2018

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Dacia Duster 2018
mai multe