Dacia Duster a fost lansat in Romania!

Dacia Duster a fost lansat in Romania!
Joi, 18 martie 2010, Dacia a prezentat in Romania al saselea model al gamei, multasteptatul Duster. La eveniment a fost invitat si celebrul campion francez de Formula 1, Alain Prost, cel care a pilotat un Dacia Duster de competitie la Trofeul Andros 2010.
Distribuie pe Facebook
Noul SUV poate fi  comandat deja in toata reteaua Dacia, preturile pornind de la 10.500 Euro (TVA inclus) pentru versiunile 4x2 si de la 12 300 Euro (cu TVA inclus) in cazul versiunilor 4x4. Al saselea model al celor de la Dacia este disponibil in trei nivele de echipare: Duster, Ambiance si Lauréate. De asemenea, viitorii clienti au de ales intre trei motorizari:  unul pe benzina (1.6 16V 110 CP) si doua pe motorina - 1.5 dCi 85 CP si 1.5 dCi 105 CP.


"Succesul face parte din genele noului model Dacia. Duster a demonstrat deja de ce performante este capabil in competitie. Sunt sigur ca acest lucru va fi confirmat si de cifrele de vanzari. Duster este o masina buna, de care romanii pot fi mandri!", a declarat Alain Prost.


Clientii pot descoperi noua Dacia Duster incepand din 15 aprilie 2010, cu ocazia Operatiunii Porti Deschise care se va derula in toata reteaua comerciala Dacia.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Martie 2010