Dacia Duster a primit o noua varianta. Jantele pe 17 inch, climatizarea automata si scaunele incalzite sunt standard. Cat costa in Romania

Dacia Duster a primit o noua varianta. Jantele pe 17 inch, climatizarea automata si scaunele incalzite sunt standard. Cat costa in Romania
  • Dacia Duster a primit o noua varianta
  • Jantele pe 17 inch, climatizarea automata si scaunele incalzite sunt standard
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale continua sub capota, acolo unde clientii vor avea la dispozitie doua motorizari de top - inclusiv un benzinar turbo de 1.3 litri si aproximativ 150 de cai putere.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an - la inceputul verii anterioare, mult anticipata Dacie Duster Facelift se vinde, la momentul de fata, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile disponibile zilele acestea se regaseste, mai nou, si o varianta SL Extreme, ce impresioneaza (in special) prin lista echipamentelor oferite in standard, evident.

Comercializata si pe piata din Romania - la sume incepand, potrivit configuratorului oficial, de la putin peste 22.000 de euro, respectiva masina beneficiaza si de un set de jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, de proiectoare de ceata, de lumini de zi cu tehnologie LED si climatizare automata.

Dacia Duster Extreme

Aceeasi lista cu dotari standard a noii Dacia Duster SL Extreme cuprinde - asa cum mentionam si anterior, o pereche de scaune incalzite, bancheta rabatabila, cruise control, sistem multimedia cu display color de opt inch, navigatie si sase difuzoare, senzori de parcare spate, asistent pentru monitorizarea obiectelor aflate in unghiul mort, camera Multiview. Si asa mai departe.

Sub capota, respectiva masina a pregatit doua motorizari de top, cu marea batalie urmand a se da intre un benzinar cu o capacitate cilindrica de 1.332 de centimetri cubi - ce ofera undeva in jurul a 150 de cai putere, si un diesel de 1.5 litri, sinonim cu 115 cai putere, daca mai trebuia cumva precizat.

Fisa tehnica e completata - in cazul versiunii TCe 150, fie de o transmisie manuala - atunci cand livrarea valorilor maxime se va face catre ambele punti, fie de o cutie automata - cu dublu ambreiaj, ce lucreaza numai cu rotile fata, in timp ce varianta Blue dCi 115 mizeaza doar pe o configuratie cu transmisie manuala si 4x4. Ambele optiuni de la nivel de cutie au sase rapoarte.

Dacia Duster Extreme

Dacia Duster Extreme

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Dacia Duster Extreme
mai multe