Dacia Duster Facelift - Primele imagini oficiale!

Dacia Duster Facelift - Primele imagini oficiale!
  • Noua Dacia Duster debuteaza la Salonul Auto de la Frankfurt din toamna
  • SUV de la Mioveni se remarca printr-un look ceva mai robust ca pana acum
  • Detaliile cu privire la interior si gama de motorizari lipsesc momentan
Distribuie pe Facebook

Numai doua saptamani au mai ramas pana la debutul Salonului Auto de la Frankfurt din acest an, insa constructorul de la Mioveni nu pierde vremea si ne dezvaluie chiar astazi primele fotografii oficiale cu versiunea imbunatatita a modelului Dacia Duster.

Introdus pe piata in cursul anului 2010, primul SUV din istoria celor de la Dacia se pregateste de primul facelift din cariera sa. Un facelift care, dupa cum am tot precizat in ultima perioada de timp, va debuta in premiera mondiala chiar in urmatoarele doua saptamani, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile atat pentru publicul larg, cat si pentru presa de specialitate din intreaga lume.

Ce este insa nou la "noua" Dacia Duster? Pai, dupa cum putem observa si in primele fotografii oficiale, versiunea imbunatatita a SUV-ului de la Mioveni se remarca printr-un look ceva mai robust ca pana acum, scos in evidenta in special de aripile proeminente, ce ascund acum jante Dark Metal pe 16 inci incaltate cu anvelope Mud and Snow.

De asemenea, o alta noutate majora o regasim la nivelul partii frontale, acolo unde noua Dacia Duster Facelift vine la pachet cu o grila a radiatorului restilizata si inzestrata cu numeroase accente cromate. Numeroase modificari au fost operate, in cele din urma, si la nivelul farurilor, in timp ce partea posterioara a SUV-ului de la Mioveni... ei bine, partea posterioara a SUV-ului de la Mioveni a ramas aproape neschimbata.

In ceea ce priveste interiorul, informatiile oficiale care sa surprinda acest aspect lipsesc cu desavarsire pentru moment, acelasi lucru fiind valabil si pentru gama de motorizari, respectiv lista de preturi. Nu trebuie insa sa disperam. Aceste detalii urmeaza sa fie disponibile in mai mult de doua saptamani atunci cand, dupa cum precizam si ceva mai sus, Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile.

Dacia Duster Facelift - Primele poze

Dacia Duster Facelift - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe