Dacia Duster pick-up cu 4 usi, surprinsa in teste la Pitesti

Dacia Duster pick-up cu 4 usi, surprinsa in teste la Pitesti
  • Masina s-ar putea vinde cu sigla Renault
  • Automobilul poate fi inca un proiect special privat
  • Anul trecut au fost vandute Dustere pick-up cu 2 locuri
Distribuie pe Facebook

Dupa ce am vazut proiectele speciale realizate de Uzina Dacia, printre care si Dusterul pick-up cu doua usi special realizat pentru OMV-Petrom, iata ca pe soselele de langa Pitesti a fost surprins un Duster in varianta cu 4 portiere. Sa fie oare pregatit de varianta finala de serie?

Romanii de la Dacia, alaturi de conducerea grupului Renault-Nissan, au realizat ca este important sa scoti pe piata diferite modele cu o multitudine de caroserii si motorizari astfel incat sa acoperit cat mai mult din pietele mondiale. Asa se pare ca urmeaza sa ia nastere si Duster Pick-up cu 4 usi si bena pentru marfa, un automobil utilitar pe care multi clienti in asteapta deja cu sufletul la gura.

In schimb ce Dusterul cu doua usi a fost exclusiv realizat pentru o companie petroliera din Romania cu gandul de a transporta scule si utilaje in zone greu accesibile, iata ca sunt sanse sa vedem un Duster pcik-up cu 4 locuri, mult mai practic, ce ne aduce cu drag aminte de vechiul papuc double-cab. La fel ca si Dusterul, modelele vechi de Dacii cu cabina dubla si bena pentru marfa s-au vandut si cu tractiune 4x4 pana in ultimii ani de productie ante-Logan, adica pana in anii 2004-2005.

In cazul in care aceasta masina noua va deveni realitate si nu doar un simplu exercitiu de imagine special gandit pentru Salonul Auto de la Frankfurt, avem dubii ca un Duster utilitar ar avea succes la noi in tara sau chiar in Europa. Cel mai probabil, masina va lua sigla de Renault si se va pune in vanzare dincolo de ocean in America de Sud, acolo unde piata pentru automobile cu o caroserie pick-up este in crestere. Pana cand vom afla insa niste informatii oficiale, nu ne ramane decat sa admiram aceasta masina care, trebuie sa o spunem, nu arata deloc rau!

Duster Pick-up 4 usi

Duster Pick-up 4 usi

Distribuie pe Facebook
mai multe