Dacia Duster Pick-up, testata pe Transfagarasan

Dacia Duster Pick-up, testata pe Transfagarasan
  • Duster Pick-Up se va vinde atat cu FWD si 4WD
  • Automobilul se va fabrica in Maroc si Brazilia
  • Masina se va lansa oficial in luna noiembrie
Distribuie pe Facebook

Asa cum va spuneam zilele trecute, Dacia Duster va exista si intr-o versiune Pick-Up. Insa, din pacate, aceasta nu se va vinde in Europa ci doar in Brazilia, dincolo de ocean, acolo unde piata masinilor cu o astfel de caroserie numara sute de mii de unitati vandute anual.

Dupa ce am vazut in repetate randuri poze spion cu noua Dacia Duster Pick-up, va spuneam intr-un articol ca aceasta masina va fi realizata numai pentru piata Sud-Americana. Dar, automobilul a fost deja realizat intr-o serie de 5 exemplare prototip in Romania, la Centrul de Dezvoltare Titu al Grupului Renault, iar aceste automobile au fost deja surprinse in nenumarate teste de sosea.

Pana acum, 3 din cele 5 vehicule realizate au fost surprinze pe soselele patriei cu numere provizorii de PROBE. Ultima aparitie a lui Duster Pick-up a fost in acest week-end, cand un exemplar de culoarea maro a fost vazut traversand Transfagarasanul cu bena incarcata. Cel mai probabil, romanii realizeaza o serie de teste cu masina inainte de finalizarea modelului care se va pune in vanzare.

Dacia Duster Pick-up 2015 se va vinde atat cu motorizari pe benzina, cat si cu motoare diesel. Scopul acesteia este sa fie un rival pentru Fiat Strada si Volkswagen Saviero, doua automobile utilitare care au succes in Brazilia. Dar, chiar daca in Romania vedem acest Duster pick-up cu numele romanesc, cel mai probabil, masina se va vinde sub numele de Renault. Va avea numai o caroserie cu 2 locuri si o bena care va transporta cel mai probabil undeva intre 600 si 800 kg.

Din pacate, sau din fericire, in Europa Dacia nu va vinde modelul Duster utilitar. Poate si pentru ca la noi nu este o piata asa de mare in randul acestui gen de vehicule. Dar vom vedea cu siguranta Dusterul pick-up realizat si in Maroc, pentru a se vinde ulterior pe piata africana si chiar in Rusia.

Sursa foto

Duster Pick-Up

Duster Pick-Up

Duster Pick-UpDuster Pick-Up

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Duster Pick-Up
mai multe