Dacia Duster s-a scumpit! Pretul SUV-ului romanesc a crescut cu 1000 de Euro

Dacia Duster s-a scumpit! Pretul SUV-ului romanesc a crescut cu 1000 de Euro
Duster, cel mai in voga autoturism romanesc la ora actuala, s-a scumpit. Acum, cea mai ieftina varianta costa 11.150 de euro, iar oficialii Dacia spun ca majorarea pretului e motivata de "pozitionarea pe piata" a masinii. Cu alte cuvinte, o masina care are succes la public si este cumparata, isi permite sa creasca preturile. O alta dovada ca Duster este un succes incredibil pe piata mondiala.
Distribuie pe Facebook
Faptul ca in prezent Duster are foarte mare succes, atat pe piata interna, cat si in afara tarii, i-a determinat pe cei de la Dacia sa scumpeasca autoturismul.
Astfel, potrivit incont.ro, care a realizat un tabel cu preturile actuale, pe baza datelor funizate de Automobile Dacia, cel mai ieftin model Duster cu motor pe benzina 1.6 cu 16 valve, cu 105 cp si cu tractiune 4x2, va costa acum 11.150 de euro, cu 650 de euro mai mult. Prima crestere de preturi s-a facut in vara anului trecut, odata cu majorarea TVA. "Practic, pozitionarea pe piata este explicatia pentru cresterea preturilor la modelul Duster", au explicat reprezentanti ai Automobile Dacia.

Dacia Duster s-a scumpit! Pretul SUV-ului romanesc a crescut cu 1000 de Euro

Romania este plina de rable
La sfarsitul anului trecut, in Romania erau inmatriculate 4,3 milioane de autoturisme, potrivit datelor Politiei. Dintre acestea, mai mult de o treime au o varsta mai mare de zece ani, iar 17% sunt mai vechi de 20 de ani. In judetele Arad, Buzau si Caras-Severin sunt inmatriculate cele mai multe rable.Distribuie pe Facebook
mai multe