Dacia lanseaza actualul Duster in spatiu. Incepe numaratoarea inversa pentru noul model

Dacia lanseaza actualul Duster in spatiu. Incepe numaratoarea inversa pentru noul model
  • Dacia a publicat primul teaser video pentru noul Duster
  • Acesta este dezvoltat pe aceeasi platforma ca si pana acum
  • Va fi lansat la Salonul Auto de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Constructorul de la Mioveni a publicat primul teaser video care prevesteste cea de-a doua generatie Duster. SUV-ul romanesc urmeaza sa debuteze oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie.

Prototipul noului Duster a fost surprins de cateva ori in teste, iar acum cand sunt mai putin de 15 zile ramase pana la momentul lansarii, Dacia publica primul teaser video, unul destul de bizar daca ne intrebi pe noi.

Acesta este unul extrem de scurt si arata actualul model gata sa fie...lansat in spatiu?! Nimeni nu stie ce vrea sa insemne asta exact, insa daca e sa ne luam dupa hashtag-urile care insotesc acest clip, se sugereaza ca SUV-ul ar fi cu totul nou.

Destul de gresit, deoarece acesta va fi dezvoltat pe aceeasi platforma ca si pana acum, si din cate am putut vedea din fotografiile spion, imbunatatirile aduse exteriorului sunt mai degraba minore.

Totusi, modelul romanesc va beneficia de un interior revizuit, de dimensiuni mai mari si de un spatiu interior ceva mai generos. Cat despre versiunea cu sapte locuri Grand Duster, aceasta a fost infirmata de un oficial Dacia cu ceva timp in urma.

Distribuie pe Facebook
mai multe