Dacia lanseaza in Romania o noua editie limitata numita Explorer. Iata preturile si dotarile!

Dacia lanseaza in Romania o noua editie limitata numita Explorer. Iata preturile si dotarile!
  • Culori noi pentru modelele Explorer
  • Media Nav, dotare standard pentru serie
  • Noul Duster EDC, disponibil si in versiunea Explorer
Distribuie pe Facebook

Gama Dacia se extinde cu o noua serie limitata pentru aproape toate modelele. Numita Explorer, aceasta serie speciala poate fi intalnita pe Logan MCV, Sandero, Dokker, Lodgy si Duster. Numai Dacia Logan si Dacia Sandero Stepway nu se bucura de aceasta editie limitata...

Dacia a invatat ca editiile limitate se vand ca painea calda, asa ca de cateva ori pe an lanseaza cate o serie limitata. Unele editii sunt disponibile doar pentru piata din vest, altele doar pentru Romania si altele la nivel continental. Acum, marca romaneasca a lansat editia Explorer care propune cateva elemente interesante.

Dacia Duster Explorer

La exterior, gama Explorer se remarca prin noile nuante propuse: Gris Islande si Orange Ocre (aceasta din urma disponibila doar pe modelul Sandero) dar si prin jantele specifice, de 16”.

Interiorul beneficiaza, la randul sau, de o serie de elemente menite sa dea un plus de personalitate noii serii limitate. Clientii vor remarca, fara indoiala, conturul in culoarea cuprului al consolei centrale si al aeratoarelor, dar si tapiteria specifica si noile covorase din material textil.

Dacia Duster Explorer

Toate modelele Explorer dispun de sistemul Media Nav cu ecran de 7”.

Atat modelul Duster 4x2 EDC, cat si noua serie limitata Explorer pot fi comandate in intreaga retea Dacia incepand de vineri, 5 Mai 2017.

Preturile noilor versiuni variaza intre 11.200 Euro (TVA inclus) pentru modelul Sandero Explorer echipat cu motorul 0.9 TCe de 90 CP si 15.450 Euro (TVA inclus) pentru modelul Lodgy Explorer 1.5 dCI 109 CP. Versiunea Duster 4x2 Explorer echipata cu transmisia EDC poate fi comandata la un pret de 17.700 Euro (TVA inclus).

Dacia Explorer Limited EditionDacia Explorer Limited Edition

Dacia Explorer Limited Edition

Dacia Duster Explorer

Dacia Explorer Limited Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Dacia Explorer Limited Edition
mai multe