Dacia Lodgy - Prima imagine cu interiorul!

Dacia Lodgy - Prima imagine cu interiorul!
Cu o lungime de 4,5 metri si disponibila in versiuni cu cinci sau sapte locuri, cea mai noua creatie a constructorului de la Mioveni se anunta un adevarat succes. De asemenea, mult-anticipata Dacie Lodgy se bucura si de un design modern, automobilul companiei romanesti reprezentand astfel alegerea optima pentru acei clienti care cauta un monovolum accesibil.
Distribuie pe Facebook

Cu noua Dacia Lodgy ne-am intalnit inca de acum doua luni, atunci cand constructorul de la Mioveni a dezvaluit primele fotografii oficiale ale versiunii de curse Glace. Varianta de serie a fost prezentata abia la inceputul acestei luni, singurele imagini disponibile prezentandu-ne exteriorul in toata gloria sa. Din fericire, astazi avem ocazia de a arunca o privire si asupra interiorului, care pare sa fi fost inzestrat cu un aspect simplu, dar modern.

Asa cum precizam si anterior, noua Dacia Lodgy va debuta in premiera mondiala in luna martie a acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Vanzarile vor demara pe piata din Romania in iunie 2012.

Dacia Lodgy - Prima imagine cu interiorul!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Ianuarie 2012