Dacia prezinta noul Logan Prestige. Modelul ofera clima automata in standard

Dacia prezinta noul Logan Prestige. Modelul ofera clima automata in standard
  • Dacia publica primele informatii si fotografii oficiale ale noului Logan Prestige
  • Modelul ofera in standard climatizare automata si geamuri electrice pe portiere
  • Clientii au de ales intre doua motorizari diferite: un 1.2 de 73 CP si un 1.5 de 75 CP
Distribuie pe Facebook

Cea de-a doua generatie a modelului Dacia Logan este disponibila la vanzare intr-o noua versiune de echipare. Botezata familiar Prestige, varianta cu pricina ofera inca din standard un sistem de climatizare automata.

Dacia a publicat in urma cu numai cateva momente primele informatii si fotografii oficiale ale noului model de top Logan Prestige.

Oferit spre comercializare in schimbul unei sume minime de 9.600 de euro, automobilul cu pricina este livrat la pachet alaturi de numeroase dotari si echipamente.

Intr-o alta ordine de idei, meniul standard include sistem de climatizare cu reglare automata, plus comenzi ale geamurilor electrice - atat fata, cat si spate, pozitionate la nivelul portierelor.

Dacia Logan Prestige

Dacia Logan Prestige

Vestile bune nu se sfarsesc insa aici, aceeasi Dacie Logan Prestige dispunand inclusiv de o noua tapiterie sau, optional, cruise control si sistem MediaNav.

Acum, in ceea ce priveste departamentul exterior, jantele cu design in cinci spite si diametru de 16 inch, reprezinta principala atractie.

Lista cu ingrediente magice continua cu proiectoarele dublu optice si se incheie in cele din urma cu semnalizatoarele proaspat instalate la nivelul oglinzilor retrovizoare.

Referitor la gama de motorizari, optiunile se limiteaza la doua unitati mari si late, oficialii Dacia alegand sa echipeze noul model de top Logan Prestige cu doar cu cele mai populare propulsoare ale sale.

In libera traducere, asta inseamna ca viitorii clienti vor avea la dispozitie fie un 1.2 pe benzina cu 16 supape si 73 de cai putere, fie un 1.5 turbodiesel ce produce exact 75 CP.

Dacia Logan Prestige

Dacia Logan Prestige

Dacia Logan Prestige

Noua Dacia Logan Prestige - Spot publicitar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Dacia Logan Prestige
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Octombrie 2015