DACIA ULTIMATE: editie limitata pentru mai multe modele din gama, camera Multi View standard

DACIA ULTIMATE: editie limitata pentru mai multe modele din gama, camera Multi View standard
  • Editie limitata
  • Disponibila pentru mai multe modele din gama
  • Debuteaza la Geneva
Distribuie pe Facebook

Dacia tocmai a anuntat ca lanseaza editia limitata Ultimate la Salonul Auto care isi dechide portile la Geneva la inceputul lunii viitoare. Aceasta va fi disponibila pe mai multe modele din gama, inclusiv pe Duster.

Salonul Auto de la Geneva se apropie cu pasi repezi, marii constructori de automobile avand mai putin de doua saptamani pentru a pune totul la punct. BMW a anuntat ca aduce la Geneva noua generatie Seria 7, Toyota va prezenta in premiera europeana noua Supra iar Dacia...ei bine, Dacia tocmai a anuntat ca va lansa la Geneva o editie limitata Ultimate.

Dacia Duster Ultimate

Cunoscuta si sub denumirea de Techroad pe anumite piete de pe Batranul Continent, inclusiv Franta, Italia si Marea Britanie, aceasta va fi disponibila pe Duster, Logan si modelele din gama Stepway, inclusiv Sandero, Logan MCV, Lodgy si Dokker.

Duster Ultimate va fi disponibil numai cu urmatoarele motorizari: unitatea turbo pe benzina de 1.33 litri, de 130 CP si 150 CP, sau cu propulsorul diesel Blue dCi de 115 CP, cu tractiune 4x2 sau 4x4.

Dacia Duster Ultimate

Constructorul de la Mioveni nu a oferit prea multe detalii despre aceasta noua editie speciala, dar a precizat totusi ca clientii vor putea opta pentru doua nuante exterioare: Fusion Red si Highland Grey.

Dacia Duster Ultimate

Presa din Hexagon a vorbit insa recent despre editia Techroad, francezii afirmand ca aceasta va aduce mai multe noutati de natura estetica si tehnica. Printre acestea regasim jante cu diametrul de 17 inch cu insertii rosii pentru Duster, de 16 inch pentru restul modelelor, dar si o tapiterie specifica pentru interior.

Dacia Duster Ultimate

In ceea ce priveste partea tehnica, presa franceza sustine ca editia Ultimate (Techroad) se bazeaza pe nivelul de echipare Prestige si ca ofera in standard tehnologii precum camera Multi View sau avertizorul pentru unghi mort. Cele doua sisteme sunt in mod obisnuit optionale si costa 250, respectiv 200 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe