De aratat arata bine, insa cat costa noul Mercedes E-Class Coupe

  • Mercedes a publicat preturile noului E-Class Coupe
  • Este disponibil deocamdata numai in Germania
  • Vine cu patru motorizari
Distribuie pe Facebook

Mercedes a publicat preturile oficiale ale noului E-Class Coupe. Modelul este deocamdata disponibil numai pe piata din Germania unde propune patru motorizari. Primele exemplare vor ajunge la viitorii clienti incepand cu aceasta primavara.

Constructorul german de automobile a prezentat in premiera mondiala noua generatie E-Class Coupe cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, iar acum l-a adus la Geneva alaturi de varianta decapotabila pentru a debuta pe piata europeana.

Mercedes E-Class Coupe

Fratele mai mic al S-Class-ului Coupe poate fi comandat deja pe piata din Germania unde viitorii clienti pot opta deocamdata numai pentru patru motorizari: E200, E220d, E300 si varful de gama E400 4Matic.

Mercedes E-Class Coupe

Cu un pret de pornire de 49.051 euro, E200 Coupe este cel mai accesibil dintre acestea, si propune un motor pe benzina de 2.0 litri, capabil de 184 de cai putere si 300 Nm cuplu. Masina accelereaza de la 0 la 100 de km/h in 7.8 secunde, si are o viteza maxima de 240 km/h.

Mercedes E-Class Coupe

E300-le se adreseaza celor care cauta ceva mai multa putere, mai exact 245 de cai si 370 Nm cuplu dezvoltati de propulsorul de 2.0 litri turbo. Acceleratia de la 0 la 100 de km/h se realizeaza in 6.4 secunde, iar viteza maxima creste la 242 km/h. Cei care vor opta pentru aceasta motorizari vor trebui sa scoata din buzunare de la 54.740 de euro in sus.

Mercedes E-Class Coupe

In lipsa unei variante de performanta AMG, varful de gama este reprezentat de E400-le 4Matic si pleaca de la 64.807 euro. Aceasta este cea mai puternica versiune a noului E-Class Coupe si are sub capota o unitate de 3.0 litri, 333 de cai putere, 480 Nm cuplu, tractiune integrala, transmisie automata si 0-100 de km/h in 5.3 secunde. Vitezometrul se opreste la 250 de km/h din cauza limitarii electronice.

Mercedes E-Class Coupe

Singura motorizare diesel este adusa de E220d Coupe, care pleaca de la 50.575 de euro. Amatorii de masini fiabile si consum redus de combustibil vor primi pentru aceasta suma un propulsor de 2.0 litri turbo, capabil de 194 de cai putere si 400 Nm cuplu. Nu o fi tocmai un coupe puternic, insa este de ajuns pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 7.4 secunde si de o viteza maxima setata la 242 de km/h.

Mercedes E-Class Coupe

Fiind vorba despre o masina premium lista de dotari standard este una cuprinzatoare, iar printre cele mai interesante echipamente regasim si stopurile "active". Constructorul german de automobile sustine ca noul E-Class Coupe este prima masina de serie din lume care sa ofere stopuri cu functie de intampinare. Ce inseamna asta? Atunci cand soferul deschide masina, stopurile cu LED incep sa lumineze succesiv dinspre centru spre exterior, iar cand inchide masina, acestea lumineaza invers.

Mercedes E-Class Coupe

Mercedes E-Class Coupe

Mercedes E-Class Coupe

Mercedes E-Class Coupe

Mercedes E-Class Coupe

Mercedes E-Class Coupe

Mercedes E-Class Coupe

Mercedes E-Class Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Mercedes E-Class Coupe
mai multe