De la Citroen vine masina perfecta pentru agatat... placa de surf

De la Citroen vine masina perfecta pentru agatat... placa de surf
  • Citroen lanseaza in Europa o noua editie speciala a modelului C4 Cactus
  • Botezata Rip Curl, versiunea in cauza se anunta partenerul ideal pentru cei cu spirit de aventura
  • Clientii au la dispozitie doua motorizari mari si late, de pana la 110 CP
Distribuie pe Facebook

Citroen lanseaza in Europa o noua editie speciala a modelului C4 Cactus, botezata Rip Curl si destinata celor cu spirit de aventura.

Mijlocul anului 2016 marcheaza debutul unei noi editii speciale in gama Citroen C4 Cactus, inconfundabilul hatchback francez fiind transformat de catre specialistii companiei Rip Curl in partenerul ideal pentru cei cu spirit de aventura.

Disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de 18.880 de lire sterline, automobilul cu pricina iese in evidenta prin numeroase elemente unice de design, protectiile de culoarea aluminiului intalnite la nivelul spoilerelor fata si spate sau oglinzile retrovizoare finisate in alb fiind cele mai reprezentative dovezi in acest sens.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici jantele din aliaj pe 17 inch, barele pentru plafon sau logo-urile Rip Curl, propunerea celei mai noi editii speciale a modelului Citroen C4 Cactus continuand cu accentele portocalii de la nivel interior.

Citroen C4 Cactus Rip CurlCitroen C4 Cactus Rip Curl

Citroen C4 Cactus Rip Curl

In ceea ce priveste gama de motorizari, automobilul in cauza anunta doua unitati mari si late, clientii avand de ales intre versiunea PureTech 110 (110 CP si 205 Nm) si varianta BlueHDi 100 (100 CP si 254 Nm). In ambele cazuri, livrarea valorilor maxime catre puntea fata se face prin intermediul unei transmisii manuale cu cinci rapoarte.

Pe langa detaliile anterior amintite, noul Citroen C4 Cactus Rip Curl mai ofera si ABS, EBD sau ESC. Tot la capitolul siguranta putem trece si camera pentru marsarier, sistemul cruise control sau multiplele airbag-uri pentru sofer si pasageri.

Alte dotari notabile includ lumini de zi cu tehnologia LED, Hill Start Assist sau ecran tactil cu diagonala de sapte inch. Nu putem trece insa cu vederea nici trapa panoramica, geamurile spate fumurii, sistemul de navigatie ori instalatia audio cu MP3 player, radio digital, port USB si, nu in ultimul rand, un total de patru difuzoare.

Citroen C4 Cactus Rip CurlCitroen C4 Cactus Rip Curl

Citroen C4 Cactus Rip Curl

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Citroen C4 Cactus Rip Curl
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 August 2016