De parca nu l-am vazut deja. Hyundai insista cu video-uri teaser in care apare noul Kona

De parca nu l-am vazut deja. Hyundai insista cu video-uri teaser in care apare noul Kona
  • Hyundai a publicat mai multe video-uri teaser
  • Unul dintre ele dezvaluie putin din profilul noului Kona
  • Crossover-ul va debuta cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Hyundai a publicat mai multe video-uri teaser care au legatura cu noul crossover Kona. Daca unele fac referire doar la nume, in cel publicat mai jos se pot observa cateva detalii estetice.

Constructorul sud-coreean de automobile incearca din rasputeri sa tina ascunsa noua Kona, dupa ce in urma cu cateva zile au fost publicate pe internet mai multe fotografii spion in care crossover-ul aparea complet necamuflat.

In acest video se poate observa doar partea de sus a profilului, insa stim ca noul crossover va beneficia de blocuri de lumini cu LED, o grila supradimensionata si un al doilea set de lumini de o parte si de alta a acesteia, de un plafon inclinat spre spate pentru un aspect zvelt si de un set de stopuri inguste, montate orizontal.

Habitaclul este departe de a fi spectaculos, nuanta predominanta este negrul, volanul are un design in trei spite, ceasurile de bord sunt clasice iar display-ul sistemului de infotainment este montat central, chiar deasupra fantelor de aer.

Noul Hyundai Kona este dezvoltat pe platforma hatchback-ului de dimensiuni reduse i20, si va imprumuta mai multe piese atat de la acesta cat si de la compacta i30, de la care va prelua si gama de motorizari.

Sud-coreenii sunt asteptati sa prezinte oficial noul model cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie, insa primele fotografii oficiale vor fi date publicitate cel mai probabil in saptamanile urmatoare.

Distribuie pe Facebook
mai multe