Promite sa rivalizeze cu Renault-ul Captur. Noul Hyundai Kona surprins in premiera fara camuflaj

Promite sa rivalizeze cu Renault-ul Captur. Noul Hyundai Kona surprins in premiera fara camuflaj
  • Hyundai-ul Kona a fost surprins fara camuflaj
  • Coreenii filmau o reclama pe strazile din Lisabona
  • S-ar putea sa debuteze cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Noul crossover de dimensiuni reduse al sud-coreenilor de la Hyundai a fost surprins pe strazile din Lisabona fara camuflaj. Botezat Kona, acesta este asteptat sa debuteze oficial fie in aceasa vara, fie cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie.

Fotografii surprindeau pentru prima data noul Hyundai Kona cu ceva timp in urma, in timp ce era testat pe drumurile publice din Europa. Daca atunci era acoperit in totalitate de camuflaj, de aceasta data crossover-ul sub-compact a fost dus la Lisabona pentru a filma o reclama, prilej cu care a fost prins pe camera in toata splendoarea lui.

2017 Hyundai Kona

Botezat dupa districtul hawaiian Kona, modelul sud-coreenilor beneficiaza de blocuri de lumini cu LED, o grila supradimensionata si un al doilea set de lumini de o parte si de alta a acesteia, plafonul este inclinat spre spate pentru un aspect zvelt, iar stopurile inguste, montate orizontal, completeaza acest nou limbaj de design pe care il va adopta si SUV-ul Santa Fe.

Din cealalta serie de imagini am putut vedea ca habitaclul nu va continua aceeasi tema indrazneata de la exterior. Am remarcat atunci ca nuanta predominanta este negrul, volanul are un design in trei spite, ceasurile de bord sunt clasice, iar display-ul sistemului de infotainment este montat central, chiar deasupra fantelor de aer.

2017 Hyundai Kona

In ceea ce priveste capitolul tehnic, stim ca noul Kona este bazat pe platforma hatchback-ului de dimensiuni reduse i20 si ca va imprumuta mai multe piese atat de la acesta cat si de la compacta i30. Gama de motorizari o va imprumuta cel mai probabil de la acesta din urma, iar tractiunea fata este luata in calcul foarte serios.

2017 Hyundai Kona

Data exacta a lansarii este deocamdata necunoscuta, insa unele voci sustin ca Hyundai-ul Kona va debuta oficial fie in aceasta vara, fie cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, care isi va deschide portile in mai putin de patru luni.

Sursa foto: autoweek.nl

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 10 Mai 2017