Descopera in detaliu interiorul noului Mercedes E-Class

Descopera in detaliu interiorul noului Mercedes E-Class
  • Mercedes publica un nou clip video ce surprinde cabina urmatorului E-Class
  • Automobilul german ofera un design familiar, inspirat de ultimul S-Class
  • Numeroase elemente stilistice ne aduc aminte inclusiv de actualul C-Class
Distribuie pe Facebook

Oficialii Mercedes au publicat in cursul acestei dimineti un nou material video ce surprinde cabina urmatorului E-Class.

Dupa cum precizam si in urma cu aproximativ 24 de ore, atunci cand primele fotografii au dat buzna pe internet, automobilul german de clasa medie vine cu un design interior familiar, ce preia numeroase elemente de la actualul C, respectiv S-Class.

Intr-o alta ordine de idei, versiunea de top a noului Mercedes E-Class propune doua ecrane de cate 12.3 inch fiecare pentru afisarea tuturor informatiilor vitale - inclusiv a ceasurilor de bord, plus patru guri de ventilatie rotunde la nivelul consolei centrale.

Cunoscute ne sunt si comenzile pentru operarea sistemului de climatizare sau reglarea scaunelor fata, dar si ceasul analog montat in partea de jos a bordului, respectiv volanul in trei spite oferit chiar si intr-o versiune cu parte inferioara plata.

Lasam insa in urma partea estetica si ne indreptam atentia catre cea tehnologica, acolo unde urmatoarea generatie a modelului german de clasa medie impresioneaza in special prin functia Active Lane Change Assist, proaspat aparuta in peisaj.

Asa cum o sugereaza si denumirea sa, echipamentul cu pricina schimba in mod automat banda de mers, singura conditie fiind ca semnalizarea sa functioneze mai mult de doua secunde - si, bineinteles, ca nici un alt automobil sa nu se afle in preajma.

Mai multe informatii despre aceasta, dar si celelalte tehnologii ale noului Mercedes E-Class - tehnologii care vor permite chiar si pornirea masinii cu ajutorul telefonului mobil sau parcarea sa prin intermediul unei telecomenzi speciale, le vom descoperi in detaliu la inceputul anului viitor, atunci cand salonul ce se desfasoara la Detroit intre 11 si 24 ianuarie va lua startul.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Decembrie 2015