Interiorul noului Mercedes E-Class e... exact asa cum ne asteptam sa fie

Interiorul noului Mercedes E-Class e... exact asa cum ne asteptam sa fie
  • Mercedes publica primele imagini interioare ale noului E-Class
  • Automobilul german ofera un design familiar, inspirat de ultimul S-Class
  • Numeroase elemente stilistice ne aduc aminte inclusiv de C-Class
Distribuie pe Facebook

Mercedes a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii interioare ale noului E-Class, iar concluziile finale sunt cat se poate de clare.

Dupa cum ne-au dezvaluit si imaginile spion surprinse la inceputul lunii trecute, urmatoarea generatie a modelului german de clasa medie imprumuta numeroase elemente si detalii de la ultimul S-Class.

Asta inseamna, in primul rand, ca afisarea tuturor informatiilor vitale - inclusiv a ceasurilor de bord, se va face prin intermediul a doua ecrane de dimensiuni generoase, ambele cu o diagonala de cate 12.3 inch.

Tot de la nava amiral a companiei din Stuttgart provin, de asemenea, si cele patru guri de ventilatie de la nivelul consolei centrale, pe cand comenzile sistemului de climatizare ne readuc aminte de C-Class-ul W205.

Mercedes E-Class - Interior

Mercedes E-Class - InteriorMercedes E-Class - Interior

De acelasi C-Class W205 ne reamintesc si volanul cu design in trei spite, ceasul analog montat in partea inferioara a bordului, dar si butoanele pentru reglarea electrica a scaunelor fata.

Indeajuns insa cu listarea asemanarilor dintre noul E-Class si celelalte automobile in patru usi ale gamei de Mercedes; mergem mai departe si precizam ca urmatoarea generatie a modelului german de clasa medie se lauda si cu altele.

Altele precum sistemul de iluminare ambientala care ofera un total 64 de nuante diferite sau instalatia audio de inalta fidelitate Burmester cu tehnologie 3D surround, care a ajuns intre timp la versiunea cu numarul doi.

Despre modul in care se va prezenta exteriorul autoturismului din Stuttgart nu avem inca nici un fel de informatie, exceptand faptul viitorii clienti vor gasi pe lista cu optiuni si o pereche de faruri MULTIBEAM LED.

Noul Mercedes E-Class va fi dezvaluit in premiera mondiala chiar la inceputul anului 2016, cu ocazia salonului desfasurat la Detroit intre 11 si 24 ianuarie. Tot atunci vom afla, cel mai probabil, si despre dotarile care permit pornirea masinii din telefon, respectiv parcarea acesteia prin intermediul telecomenzii.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Mercedes E-Class - Interior
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Decembrie 2015