Descopera noul Volvo S90 in peste 90 de imagini interioare, exterioare si tehnice

Descopera noul Volvo S90 in peste 90 de imagini interioare, exterioare si tehnice
  • Noul Volo S90 pozeaza in peste 90 de fotografii interioare, exterioare si tehnice
  • Automobilul suedez de clasa medie se remarca printr-un design modern si, totodata, extrem de atragator
  • Gama de motorizari propune optiuni supraalimentate in patru cilindri, cu pana la 407 CP
Distribuie pe Facebook

Fascinat de liniile si formele noului Volvo S90? Captivat de tehnologia indesata sub caroseria modelului suedez de clasa medie? Atunci ai nimerit exact la locul potrivit. Avem peste 90 de fotografii ce surprind in detaliu toate aceste aspecte.

Anuntat cu surle si trambite la inceputul lunii decembrie, noul Volvo S90 stie cum sa se faca remarcat. Contrastul dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat reprezinta principala atractie a modelului suedez de clasa medie atunci cand vine vorba despre design-ul exterior, insa nici farurile cu LED-uri sculptate sub forma unui T dispus orizontal sau stopurile ce mimeaza litera C nu vor trece neobservate.

Numai cuvinte de lauda avem de spus si despre departamentul interior, acolo unde departamentul interior inspira lux si eleganta indiferent de unghiul din care este privit. Vorbim, totusi, despre un cu totul alt rafinament decat cel cu care ne-au obisnuit germanii, noul Volvo S90 reusind sa integreze fara cusur elemente caracteristice industriei auto din viitor - precum ceasurile digitale sau ecranul tactil de tip tableta.

Volvo S90 - Galerie Foto

Volvo S90 - Galerie FotoVolvo S90 - Galerie Foto

Volvo S90 - Galerie Foto

A ziua de maine miroase si gama de motorizari, modelul suedez de clasa medie fiind singurul din acest segment care ofera exclusiv propulsoare in patru cilindri, cu o capacitate cilindrica de 1.969 centimetri cubi. Asadar, indiferent de ce versiune vorbim, baza este aceeasi; difera doar rezultatul final, clientii avand la dispozitie puteri maxime cuprinse intre 190 si 407 CP, dupa cum precizam si anterior.

Intrand si mai adanc in subiect, reamintim ca lista cu optiuni este compusa din patru unitati mari si late, meniul pornind cu varianta D4 de 190 CP si 400 Nm. Urmeaza D5-ul cu 235 CP si 480 Nm in dreptul valorilor maxime, noul Volvo S90 oferindu-le celor care prefera propulsoarele pe benzina un T6 echipat atat cu compresor, cat si turbina pentru un total de 320 CP si 400 Nm.

Propunerea modelului suedez de clasa medie se incheie, in cele din urma, cu motorizarea T8, ce asociaza T6-le anterior mentionat cu un motor electric. Drept urmare, fisa tehnica este caracterizata in cazul de fata de: o putere maxima de 407 CP, un cuplu motor de 640 Nm si, mult mai important de atat, un consum mediu de aproximativ 1.9 litri la 100 de kilometri.

Dar toate aceste detaliile le stiai deja, asa ca revenim la a noastra galerie foto cu ale sale peste 90 de imagini interioare, exterioare, dar si tehnice, respectiv tehnologice.

Volvo S90 - Galerie Foto

Volvo S90 - Galerie FotoVolvo S90 - Galerie Foto

Volvo S90 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (94) Poze Volvo S90 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2016