Detroit 2016: Noul Genesis G90 ne arata cum are de gand sa detroneze Clasa S

Detroit 2016: Noul Genesis G90 ne arata cum are de gand sa detroneze Clasa S
  • Noul Genesis G90 a debutat in cadrul Salonului Auto de la Detroit
  • Automobilul coreean de lux ofera un exterior impunator si o cabina de top
  • Gama de motorizari ofera doua optiuni mari si late, cu pana la 420 CP
Distribuie pe Facebook

Hyundai prezinta in cadrul Salonului Auto de la Detroit cel mai luxos model din istoria sa. Noul Genesis G90 are ca rivali directi limuzine germane cu traditie, precum Audi A8, BMW Seria 7 sau Mercedes S-Class.

Organizata in perioada 11 - 24 ianuarie, editia din acest an a evenimentului North American International Auto Show marcheaza debutul unei noi nave amiral in gama Hyundai.

Proaspat lansatul Genesis G90, caci acesta reprezinta principalul subiect al discutiei noastre, iese in evidenta printr-un exterior puternic si impunator, caracterizat de detalii cromate si elemente proeminente.

Interiorul limuzinei sud-coreene se bucura de prezenta celor mai bune materiale, pasagerii fiind serviti inclusiv cu o sumedenie de dotari pentru o calatorie reconfortanta.

Salonul Auto de la Detroit 2016: Genesis G90 - Poze RealeSalonul Auto de la Detroit 2016: Genesis G90 - Poze Reale

Dintre acestea, reamintim in special scaunele cu functie de incalzire si racire, de care se bucura atat ocupantii locurilor fata, cat si cei care aleg bancheta spate.

Nu vor trece insa neobervate, bineinteles, nici cele doua monitoare destinate sistemului multimedia, ce promit o experienta audio-video de neuitat alaturi de instalatia audio cu 17 difuzoare.

Referitor la gama de motorizari, tinem sa precizam inca o data ca noul Genesis G90 se lauda cu serviciile unei unitati V6 twin-turbo de 3.3 litri si 365 de cai putere. Asta in versiunea de baza.

Varianta de top apeleaza in schimb la serviciile unui V8 aspirat de cinci litri si aproximativ 420 CP, livrarea valorilor maxime catre roti facandu-se in ambele cazuri prin intermediul unei transmisii automate in opt rapoarte.

Salonul Auto de la Detroit 2016: Genesis G90 - Poze Reale

Salonul Auto de la Detroit 2016: Genesis G90 - Poze Reale

Salonul Auto de la Detroit 2016: Genesis G90 - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Salonul Auto de la Detroit 2016: Genesis G90 - Poze Reale
mai multe