Doar cateva sute de exemplare au ajuns in Europa, iar unu-i de vanzare. Pretul acestui exclusivist S60 Polestar

Doar cateva sute de exemplare au ajuns in Europa, iar unu-i de vanzare. Pretul acestui exclusivist S60 Polestar
  • Un exclusivist Volvo S60 Polestar a fost scos recent la vanzare in Europa
  • Exemplarul cu pricina are numai un an vechime si 700 de kilometri la bord
  • Cumparatorul va avea de scos din buzunare pentru el suma de 97.500 euro
Distribuie pe Facebook

Il stii mai mult de prin carti si reviste decat de pe strazi, numai cateva sute de exemplare ale sale ajungand pe drumurile din Europa. L-ai apreciat inca din primul moment de cand l-ai vazut si dintotdeauna ti-ai dorit unul.

Ei bine, dupa zile, saptamani si chiar luni intregi de asteptare, internetul de aduce primul Volvo S60 Polestar de pe Batranul Continent scos la vanzare. Are deja un an vechime, insa nu a parcurs in tot acest timp decat vreo 700 de kilometri.

Asadar este vechi si, totodata, nou. Mai mult de-atat, ofera un motor turbo de trei litri si 350 de cai putere, caruia sa-i tot dai bice pana pe la 250 de kilometri pe ora. Nici demarajul nu-i mai rau, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se in doar 4.9 secunde.

Volvo S60 Polestar de vanzareVolvo S60 Polestar de vanzare

Pentru ca, dupa cum precizam si anterior, fisa tehnica mai include si o transmisie automata cu sase rapoarte, respectiv un sistem inteligent de tractiune integrala. Plus un frane pe masura valorilor anterior mentionate.

Specifica este si suspensia, fiecare Volvo S60 Polestar livrat clientilor sai bucurandu-se de arcuri modificate si amortizoare Ohlins reglabile pe inaltime, daca ne mai aducem noi bine aminte - si tindem sa credem ca inca o facem.

In ceea ce priveste partea estetica, meniul propus de automobilul suedez consta in spoilere fata / spate agresiv stilizate, jante pe 20 inch si evacuare dubla. Sau, in cazul in care vine vorba despre interior, volan in trei spite, scaune sport si accente de carbon.

Volvo S60 Polestar de vanzare

Deloc surprinzator, la inaltime se ridica si lista cu dotari instalate, cumparatorul primind tapiterie din piele, climatizare automata, sistem de navigatie si instalatie audio de inalta fidelitate marca Harman Kardon.

La nivel de siguranta avem, pe langa banalele faruri adaptive cu xenon sau multiple airbag-uri pentru sofer, respectiv pasageri, si cateva sisteme active, precum tehnologiile cunoscute sub denumirile ACC, City Safety sau Driver Alert.

Revenind la principalul subiect al acestui material, primul Volvo S60 Polestar de pe Batranul Continent scos la vanzare are un pret de 97.500 de euro. Mult sau putin, cert este ca exemplarul din cazul de fata este unul dintre cele doar zece ajunse in Olanda.

Volvo S60 Polestar de vanzareVolvo S60 Polestar de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Volvo S60 Polestar de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2016