Doar trei zile au mai ramas pana la debutul noului Golf Facelift. Cu ce surprize vine compacta Volkswagen

Doar trei zile au mai ramas pana la debutul noului Golf Facelift. Cu ce surprize vine compacta Volkswagen
  • Au mai ramas doar trei zile pana la debutul noului Volkswagen Golf Facelift
  • Modelul german promite diverse imbunatatiri estetice si tehnologice
  • Clientii vor avea la dispozitie inclusiv propulsoare turbo de 1.5 litri
Distribuie pe Facebook

Debutul noului Golf Facelift se apropie cu pasi repezi, zilele ramase pana la introducerea versiunii imbunatatite a compactei Volkswagen incapand pe degetele unei singure maini.

Chiar daca ar putea parea greu de crezut, ei bine... au trecut deja patru ani de la prezentarea generatiei cu numarul sapte a modelului Golf. Drept urmare, este momentul ca oamenii de la Volkswagen sa pregateasca un facelift pentru celebra lor compacta.

De fapt, o versiune imbunatatita a rivalului din Wolfsburg pentru automobile ca Ford Focus, Opel Astra sau Renault Megane va debuta oficial chiar la mijlocul acestei saptamani, conform informatiilor care circula in prezent in presa de specialitate.

Tot cu ocazia respectivelor materiale aflam inclusiv surprizele alaturi de care noul Volkswagen Golf Facelift va sosi in zilele urmatoare, cele mai interesante detalii constand in motorizarile turbo pe benzina si motorina de 1.5 litri, inlocuitoare ale actualelor 1.4 TSI si 1.6 TDI.

Pe plan estetic, versiunea imbunatatita a compactei germane se va limita la cateva modificari aduse spoilerelor fata si spate, in timp ce interiorul este de asteptat sa evolueze mai degraba din punct de vedere tehnologic decat vizual.

Fireste, exista o mare posibilitate ca noul Volkswagen Golf Facelift sa aduca la nivelul cabinei inclusiv materiale superioare din punct de vedere calitativ, dar daca va deveni realitate... sistemul de infotainment controlabil prin intermediul gesturilor va reprezenta principalul motiv de lauda.

Sub semnul intrebarii ramane, de asemenea, si aparitia instrumentelor de bord digitale - precum cele care insotesc ultima generatie a modelului Passat, insa toate aceste dilemene le vom deslusi, dupa cum precizam si cateva randuri mai sus, peste doar trei zile.

Distribuie pe Facebook
mai multe