Doua noi variante de Audi A1 sunt in proiect

Doua noi variante de Audi A1 sunt in proiect
Audi va incepe la sfarsitul verii punerea pe piata a celui mai nou model, mezinul A1. Mai nou, Audi a anuntat si cele doua variante de A1 care se adauga la cele 3 deja existente. E vorba de Ambiente si S Line.
Distribuie pe Facebook

Audi A1 este cel mai nou model din clasa mica a producatorului german. Acesta va fi scos pe piata incepand cu luna septembrie, insa cand va ajunge si pe piata romaneasca, nu se stie inca. A1 a fost prezentat pana acum in 3 variante de echipare - Atraction, Ambition si Ambition Luxe. La acestea, se vor adauga si cele mai noi variante, numite de producator Ambiente si S Line.

Varianta Atraction va avea ca dotrai ESP, jante de aliaj pe 15 inci, radio CD Chorus. Urmatoarea echipare, numita Ambiente, va avea de serie climatizare automata, pilot automat si un computer de bord pentru un plus de 1100 de Euro. Cele trei motoare valabile pentru aceasta echipare sunt cele de 1.2 TFSI de 86 de cp, care costa 17.500 Euro, 1.4 TFSI de 122 cp care este 19.800 de Euro si 1.6 TDI de 105 cp care este si cea mai scumpa - 20.500 Euro.

Varianta S Line va fi dotata ca cea Ambition, adica jante de 17 inci, proiectoare cu xenon si LED, pachet de lumini LED la interior, oglinda retrovizoare automata, tapiterie mixta piele si textil si un plafon negru. Evident, S Line se va face cunoscut mai ales kitului exterior ce poarta semnatura gamei sportive de la Audi. Despre pret, inca nu se stie nimic.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2010