E cel mai ieftin AMG pe care il poti cumpara de nou, din fabrica. Uite cat costa si ce motor are

E cel mai ieftin AMG pe care il poti cumpara de nou, din fabrica. Uite cat costa si ce motor are
  • Noul Mercedes A35 AMG porneste in Germania de la 47.528 de euro
  • Automobilul ofera in standard un motor de 306 CP si cutie DCT
  • Sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza aproximativ 4.7 secunde
Distribuie pe Facebook

Anuntata inca de la mijlocul lunii septembrie, prima versiune de performanta a noului Mercedes A-Class a primit zilele acestea si... un pret de vanzare.

La mai bine de trei saptamani de la prima sa aparitie in public, consumata cu ocazia editiei din acest an a Salonului Auto International de la Paris, compania Mercedes a dezvaluit ca prima versiune de performanta a noului A-Class se va vinde in Germania cu 47.528 de euro.

Noua varianta A35 devine astfel cea mai ieftina masina din portofoliul diviziei AMG, situatie care se reflecta oarecum in fisa tehnica: propulsia este asigurata de o motorizare turbo cu doar patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, care nu dezvolta mai mult de 306 CP.

Echiparea standard a compactei care isi propune sa concureze impotriva unor nume precum Volkswagen Golf R cuprinde inclusiv o cutie automata cu sapte rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca durata sprintului 0 - 100 km/h este de numai 4.7 secunde.

Viteza maxima a primului A35 AMG din istoria companiei Mercedes - a carei fisa tehnica anunta in acelasi timp si un cuplu motor de 400 Nm, disponibil intre 3.000 si 4.000 de rotatii pe minut, este limitata la 250 de kilometri pe ora, potrivit ultimelor informatii oficiale.

Pentru o perioada de aproximativ 18 luni, cea mai ieftina masina din portofoliul diviziei de performanta a germanilor va fi comercializata si sub forma unei serii speciale pe nume Edition 1, care ofera in plus jante din aliaj pe 19 inch, plus scaune incalzite si iluminare ambientala.

In cazul acesteia, pretul de pornire urca pana la 55.364 de euro, o crestere de peste 7.800 de euro comparativ cu suma de achitat in cazul unui Mercedes A35 AMG complet stock, fara niciun fel de optiune.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Octombrie 2018