E cel mai ieftin SUV de la Volkswagen si asa arata pe viu. VIDEO cu interiorul si exteriorul

E cel mai ieftin SUV de la Volkswagen si asa arata pe viu. VIDEO cu interiorul si exteriorul
  • Volkswagen a lansat miercuri cel mai ieftin SUV al companiei
  • Noul T-Roc este construit pe arhitectura modulara MQB
  • Clientii vor avea la dispozitie trei TSI-uri si trei TDI-uri
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a lansat la mijlocul acestei saptamani cel mai accesibil SUV din portofoliul companiei.

Disponibil la vanzare incepand cu luna noiembrie, noul T-Roc are un pret de pornire de aproximativ 20.000 de euro si concureaza cu modele precum Renault Captur, Nissan Qashqai sau chiar Mercedes GLA.

Automobilul german este construit pe aceeasi platforma modulara MQB folosita inclusiv de SEAT Ibiza, Audi A3 sau Skoda Kodiaq si ofera o capacitate de incarcare a portbagajului de pana la 1.290 de litri.

La nivel estetic, cel mai accesibil SUV din portofoliul companiei Volkswagen mizeaza pe dinamism si indrazneala, cu blocuri optice frontale alipite grile radiatorului, aripi laterale proeminente si o caroserie bi-colora.

Interiorul imprumuta numeroase idei de la ultima generatie a modelului Polo, pasagerii noului T-Roc fiind intampinati astfel inclusiv de anumite suprafete finisate in aceeasi nuanta precum exteriorului.

Subcompacta germanilor a jucat rolul sursei de inspiratie si la nivelul pachetului tehnologic, drept pentru care si in cazul de fata clientii pot opta pentru instrumentele de bord digitale sau ecran tactil de opt inch, de exemplu.

Vestile bune continua cu pilotul automat adaptiv, franarea autonoma de urgenta si restul sistemelor active care ii permit celui mai accesibil SUV din portofoliul companiei Volkswagen sa se conduca aproape de unul singur.

Mai departe, noul T-Roc anunta o gama de motorizari formata din trei unitati TSI si trei propulsoare TDI, pe care cumparatorii le pot servi fie in compania unei cutii manuale, fie alaturi de o transmisie DSG.

Un sistem de tractiune fata completeaza pachetul cu dotari standard, dupa cum era de asteptat insa, spre deliciul fanilor genului AWD, celebrul 4Motion intregeste lista optionalelor caractersitice automobilului german.

Cel mai accesibil SUV din portofoliul companiei Volkswagen va debuta in mod public abia la mijlocul lui septembrie, cu ocazia Salonului de la Frankfurt, dar primele cadre reale cu liniile sale sunt deja aici.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 August 2017