E cel mai puternic hot-hatch al momentului. GALERIE FOTO cu noul Audi RS3 de 400 CP

  • Cel mai puternic hot-hatch al momentului vine de la Audi
  • Noul RS3 Sportback ofera un 2.5 turbo cu 400 CP
  • Respectivul model se bucura inclusiv de o versiune Sedan
Distribuie pe Facebook

Potrivit primelor informatii oficiale, compacta germana are nevoie de numai 4.1 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Organizata in perioada 9 - 19 martie, editia din acest an a Salonului Auto International de la Geneva a dat omenirii cel mai puternic hot-hatch al momentului.

Vorbim, bineinteles, despre noul Audi RS3 Sportback, a carei propulsie este asigurata de o motorizare turbo cu cinci cilindri in linie, de 2.5 litri si aproximativ 400 CP.

Audi RS3 - Galerie Foto

Audi RS3 - Galerie Foto

Cuplul maxim se ridica, in schimb, la 480 Nm, respectivele valori ajungand la roti printr-o cutie automata cu dublu ambreiaj si un sistem inteligent de tractiune integrala.

Puse cap la cap, toate aceste elemente ii permit celui mai puternic hot-hatch al momentului sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 4.1 secunde.

Iar vestile bune nu se opresc aici, fisa tehnica a noului Audi RS3 Sportback continuand cu o viteza de top limitata la 250 sau 280 km/h, in functie de cerintele clientului.

Audi RS3 - Galerie Foto

Audi RS3 - Galerie Foto

Audi RS3 - Galerie Foto

Din punct de vedere estetic, spoilerele agresiv stilizate si jantele pe 19 inch - ce pot ascunde discuri carbon-ceramice, se numara printre principalele atractii ale exteriorului.

La interior, rolul respectiv este preluat de volanul cu design in trei spite si parte inferioara plata, insotit de scaune cu suport lateral marit si mai multe ornamente specifice.

Pentru clientii aflati in cautarea unui plus de stil si - de ce nu - spatiu de incarcare, cel mai puternic hot-hatch al momentului este comercializat inclusiv intr-o versiune Sedan.

Audi RS3 - Galerie Foto

Audi RS3 - Galerie Foto

Introdusa oficial inca din toamna anului trecut, cu ocazia evenimentului Mondial de l'Automobile de la Paris, aceasta ofera tot un benzinar turbo de 2.5 litri si 400 cai putere.

Similaritatile dintre cele doua modele continua la nivelul cutiei de viteze si sistemului de tractiune, si noul RS3 Sedan dispunand in standard de S tronic si quattro.

Drept urmare, si in cazul de fata avem de trecut in revista atat o acceleratie de la 0 la 100 kilometri pe ora in doar 4.1 secunde, cat si o viteza maxima de pana la 280 km/h.

Audi RS3 - Galerie Foto

Audi RS3 - Galerie Foto

Audi RS3 - Galerie Foto

Si mai multe fotografii oficiale - atat cu noul Audi RS3 Sportback, cat si cu versiunea Sedan a celui mai puternic hot-hatch din lume, sunt disponibile la urmatoarea adresa.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (97) Poze Audi RS3 - Galerie Foto
mai multe