E cel mai puternic motor care poate fi pus pe noul Peugeot 508. Uite cat de repede accelereaza

E cel mai puternic motor care poate fi pus pe noul Peugeot 508. Uite cat de repede accelereaza
  • Noul Peugeot 508 e oferit dintr-o gama variata de motorizari
  • Automobilul francez dispune inclusiv de o unitate cu 225 CP
  • Sprintul 0 - 100 km/h al versiunii 1.6 THP tine 7.3 secunde
Distribuie pe Facebook

Costul unui astfel de exemplar se ridica, in Franta, la suma de 46.000 de euro. O cutie automata cu opt rapoarte este oferita in standard.

Inceputul anului 2018 a marcat debutul unui nou Peugeot 508. Cea de-a doua generatie a modelului care concureaza cu Volkswagen Passat este disponibila la vanzare in numeroase versiuni de motorizare, printre acestea numarandu-se si...

... o varianta 1.6 THP. Aceasta este, de astfel, si cea mai potenta unitate pe care clientii o au la dispozitie, fisa cu specificatii tehnice a automobilului francez indicand in cazul de fata o putere maxima de 225 CP, plus un cuplu de 300 Nm.

In configuratia respectiva, noul Peugeot 508 ofera o cutie automata cu opt rapoarte - fara costuri suplimentare, si accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 7.3 secunde, potrivit informatiilor publicatie de oficialii companiei din Hexagon.

Mai mult decat atat, fisa cu specificatii tehnice a automobilului francez mai cuprinde si o viteza maxima de 250 km/h, ceea ce inseamna ca modelul care concureaza cu Volkswagen Passat performeaza la fel de bine precum arata.

In teorie, cel putin. In realitate, situatia ar putea sta diferit, astfel ca olandezii de la AutoTopNL au scos in teste un Peugeot 508 cu motorizarea 1.6 THP de 225 CP, concluziile probei 0 - 242 km/h avand inclusiv cateva elemente surpriza.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Octombrie 2018