E pe tot internetul! Uite cum arata si ce dotari are noua masina de lux de la Kia

E pe tot internetul! Uite cum arata si ce dotari are noua masina de lux de la Kia
  • Brosura oficiala a noii Kia K900 a ajuns pe internet
  • Materialul cu pricina scoate la iveala design-ul complet regandit
  • Lista cu motorizari anunta doua unitati V6 si un singur V8
Distribuie pe Facebook

Brosura oficiala a limuzinei sud-coreene scoate la iveala inclusiv primele informatii cu privire la motorizarile oferite.

La mai putin de o saptamana de la publicarea primelor schite, brosura oficiala a noii Kia K900 a scapat pe internet. Comercializata pe anumite piete sub denumirea K9, nava amiral a companiei sud-coreene scoate la iveala un design complet regandit, care nu pastreaza niciun element de la modelul anterior.

Cele mai interesante modificari viseaza departamentul interior, acolo unde instrumentele de bord digitale si display-ul de 12.3 inch destinat sistemului de infotaiment se numara printre principalele atractii. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici insertiile de piele perforata sau ornamentele din lemn masiv.

Tot la nivel de dotari, urmatoarea generatie a limuzinei de lux Kia K900 mai anunta si blocuri optice LED, scaune cu reglare electrica ori iluminare ambientala in 64 de nuante diferita. Chiar daca nu este nimic oficial la acest moment, vestile bune ar trebui sa continue cu mai multe echipamente din seria siguranta activa.

Sub capota, din primele informatii, noua nava amiral a companiei sud-coreene ar oferi doua unitati V6 si o motorizare cu opt cilindri in V. Indiferent de propulsor ales, fie ca este motorul de 3.3, de 3.8 sau cel de 5.0 litri, livrarea valori maxime catre roti se va face prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte.

Absolut toate detaliile oficiale cu privire la noua Kia K900 vor fi publicate in perioada urmatoare de timp, premiera publica a versiunii internationale fiind programata pentru editia din acest an a Salonului Auto International de la New York. Eveniment, care intamplator sau nu, este pe cale sa inceapa.

Kia K900 - Brosura oficiala

Kia K900 - Brosura oficiala

Kia K900 - Brosura oficiala

Kia K900 - Brosura oficiala

Kia K900 - Brosura oficiala

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Kia K900 - Brosura oficiala
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2018