Chiar acum au publicat primele fotografii oficiale. Noua masina de la Kia e LUX TOTAL

Chiar acum au publicat primele fotografii oficiale. Noua masina de la Kia e LUX TOTAL
  • Kia a publicat primele fotografii ale noului K900
  • Imaginile surprind in detaliu exteriorul restilizat
  • La randul lui interior a primit numeroase modificari
Distribuie pe Facebook

Printre atractiile principale ale limuzinei sud-coreene se numara si cele doua display-uri color de dimensiuni mai mult decat generoase, care domina atmosfera de la nivelul bordului imbracat in piele. Nu lipsesc insa din meniu nici cusaturile realizate sub forma de carouri sau iluminarea ambientala capabila sa ofere pana la 64 de culori.

Kia pregateste o noua generatie a navei sale amiral, iar primele imagini oficiale sunt dintre cele mai promitatoare. Mai ales la interior, acolo unde urmatoarea reiteratie a modelului K900 vine cu instrumente de bord digitale, plus un display color de aproximativ 12 inch pentru sistemul de infotainment.

Totodata, din ce ne anunta sud-coreenii prin intermediul ultimului comunicat de presa, din meniu nu vor lipsi nici insertiile de piele - unele cusute sub forma carourilor, accentele metalice sau ornamentele din lemn masiv. In acelasi timp, clientii vor fi intampinati inclusiv de iluminare ambientala cu 64 de culori.

De cealalta parte, primele fotografii cu exteriorul noii Kia K900 scot la iveala un design impunator, cu detalii bine conturate la nivelul caroseriei - vezi in special capota bombata a motorului ori portbagajul cu eleron integrat. De o restilizare interesanta au avut parte si blocurile optice, care au "scazut" in dimensiuni.

In ceea ce priveste partea tehnica, se pare ca urmatoarea generatie a limuzinei sud-coreene va imprumuta platforma modelului Genesis G90, Hyundai-ul de 75.000 de dolari. Drept urmare, si in cazul de fata propulsia ar putea fi asigurata de doua motorizari pe benzina: un V6 twin-turbo si un V8 aspirat natural.

Noua Kia K900 ar putea debuta in premiera mondiala la sfarsitul acestei luni, atunci cand Salonul Auto International de la New York isi va deschide larg portile. Vanzarile vor demara in semestrul cu numarul doi al anului in curs, informatia in cauza regasindu-se chiar in comunicatul de presa de care discutam anterior.

Kia K900 - Schite oficiale

Kia K900 - Schite oficiale

Kia K900 - Schite oficiale

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2018