Editia speciala Mazda3 Takumi II, prezentata in Romania

Editia speciala Mazda3 Takumi II, prezentata in Romania
Mazda propune pentru piata auto din Romania o editie speciala a modelului sau compact, denumita Mazda3 Takumi II si al carei pret porneste de la 14.990 de euro.
Distribuie pe Facebook

Noul model Mazda3 Takumi II prezinta o gama variata de dotari, ce fac ca acest automobil sa fie mult mai atractiv. Automobilul are la baza echiparea TE, iar la exterior prezinta jante cu 17 inci din aliaj, proiectoare de ceata si cateva dotari sport, dar si cateva noi accesorii precum o noua grila frontala, geamuri fumurii spate si oglinzi cu carcase negre.

De asemenea, Mazda3 Takumi II ofera scaune sport incalzite, aer conditionat reglabil pe doua zone, conexiune Bluetooth, oglinzi retrovizoare antiorbire, senzori de ploaie, dar si un sistem de navigatie TomTom.

Noul model vine si cu imbunatatiri in ceea ce priveste sistemul de siguranta precum ABS, EBD, DSC, TCS, sistem RVM pentru monitorizarea unghiului mort si 6 airbaguri. In ceea ce priveste motorizarile, editia limitata Mazda3 Takumi II beneficiaza de un motor pe benzina de 1,6 litri si o cutie manuala cu cinci trepte.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Mai 2013