El e noul Suzuki SX4 S-Cross. Cum arata si cu ce se lauda crossover-ul japonez

El e noul Suzuki SX4 S-Cross. Cum arata si cu ce se lauda crossover-ul japonez
  • Suzuki a publicat primele fotografii si informatii oficiale ale noului SX4 S-Cross Facelift
  • Versiunea imbunatatita a crossoverului japonez iese in evidenta printr-un design modern
  • Cleintii vor avea la dispozitie o gama variata de motorizari, cutii si sisteme de tractiune
Distribuie pe Facebook

Suzuki a publicat in cursul acestei dupa-amiezi primele fotografii si informatii oficiale ale noului SX4 S-Cross Facelift, versiunea imbunatatita a crossoverului japonez iesind in evidenta printr-un design modern si o gama variata de motorizari.

Deconspirat de o serie de fotografii reale scapata pe internet la inceputul lunii iulie, noul Suzuki SX4 S-Cross Facelift si-a luat in cele din urma inima in dinti si a debutat astazi in primele imagini oficiale.

Asa cum precizam si anterior, versiunea imbunatatita a crossoverului japonez propune un design modern usor modificat la exterior, majoritatea schimbarilor regasindu-se la nivelul partii frontale.

Suzuki SX4 S-Cross Facelift

Surprizele de ordin vizual introduse odata cu noul Suzuki SX4 S-Cross Facelift nu se sfarsesc insa aici, de o redesenare - subtila de aceasta data, ce-i drept - avand parte inclusiv posteriorul.

Comparativ cu exteriorul, interiorul versiunii imbunatatite a crossoverului japonez a avut parte de un tratament diametral opus, majoritatea elementelor estetice intalnite aici scapand complet neatinse.

Modificarile revin in centrul atentiei odata cu introducerea in discutie a departamentului tehnic, noul Suzuki SX4 S-Cross Facelift anuntand aparitia sub capota a unei unitati de 1 litru si 112 CP.

Suzuki SX4 S-Cross Facelift

Oferta de benzinare a versiunii imbunatatite a crossoverului japonez se incheie cu un propulsor de 1.4 litri si 140 CP, in timp ce fanii motorizarilor diesel au la dispozitie un 1.6 de 120 CP.

Indiferent de motorul pentru care clientul a optat, noul Suzuki SX4 S-Cross Facelift poate fi servit atat in compania unei cutii manuale, cat si alaturi de o transmisie automata.

De asemenea, versiunea imbunatatita a crossoverului japonez este disponibila la vanzare atat cu tractiune fata, cat si cu tractiune integrala, reusind sa indeplineasca astfel sa satisfaca cerintele fiecarui cumparator in parte.

Suzuki SX4 S-Cross Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Suzuki SX4 S-Cross Facelift
mai multe