El este noul Kodiaq. Skoda publica primele imagini oficiale ale mult anticipatului sau SUV

El este noul Kodiaq. Skoda publica primele imagini oficiale ale mult anticipatului sau SUV
  • Skoda publica primele imagini oficiale ale noului Kodiaq
  • Crossover-ul ceh apeleaza in continuare la un camuflaj exterior
  • Debutul public este programat pentru luna octombrie a lui 2016
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu va debuta in mod public mai devreme de toamna acestui an, atunci cand a fost programata sa se desfasoare editia din 2016 Salonului Auto de la Paris, noua Skoda Kodiaq a optat sa ni se prezinte in primele fotografii oficiale... exact in cursul zilei de astazi.

Din pacate, cele mai multe dintre elementele de design ce compun exteriorul SUV-ului ceh raman un mare mister, compania din Mlada Boleslav alegand sa aduca in fata noastra un exemplar complet camuflat.

Situatia se repeta inclusiv atunci cand vine vorba despre departamentul interior, singurele certitudini cu privire la versiunea de serie a conceptului VisionS constand, cel putin pentru moment, in farurile alungite si echipate cu tehnologia LED.

In rest, nimic nou sub soare. Drept pentru care tinem sa reamintim ca viitoarea Skoda Kodiaq va fi construita pe aceeasi platforma modulara MBQ precum ultima generatie a modelului Volkswagen Tiguan.

Cele doua crossovere vor avea in comun chiar si cateva motorizari, SUV-ul ceh anuntand deja un 1.4 TSI de 125 sau 150 CP si un 2.0 TSI cu 180 CP. Plus un 2.0 TDI disponibil la randul sau in doua versiuni diferite sub capota, cu 150 sau 190 CP.

Apoi avem posibilitatea de a alege intre o cutie manuala si una cu dublu ambreiaj - ambele echipate cu un total de sase rapoarte, doua optiuni diferite intampinandu-se si la nivelul tractiunii: FWD sau AWD.

Despre versiunea de serie a conceptului VisionS mai stim, de asemenea, si ca va ajunge in showroom-uri la inceputul anului 2017, alaturi de un interior in cinci sau sapte locuri. Cu internet, Apple CarPlay, Android Auto si alte tehnologii de ultima ora.

Skoda Kodiaq - Poze Teaser

Skoda Kodiaq - Poze TeaserSkoda Kodiaq - Poze Teaser

PS: Nerabdator pana la primul contact cu noua Skoda Kodiaq? SUV-ul ceh va putea fi urmarit in actiune chiar duminica aceasta, cu ocazia ultimei etape a Turului Frantei la ciclism. Cu tot cu camuflaj.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2016