El este noul mini-SUV Seat. Primele imagini neoficiale au fost scapate pe internet

El este noul mini-SUV Seat. Primele imagini neoficiale au fost scapate pe internet
  • Noul Seat Arona a fost scapat pe internet
  • Acestea sunt primele imagini neoficiale
  • Este bazat pe supermini-ul Ibiza
Distribuie pe Facebook

Primele imagini cu viitorul Seat Arona au invadat internetul. Acestea au fost publicate de acelasi site care a dat in vileaj mai multe modele din gama VAG, printre care Golf-ul 7 facelift, Atlas-ul sau Arteon-ul.

Constructorul spaniol de automobile intentioneaza sa isi extinda incet incet gama de SUV-uri. Astfel, dupa primul vehicul de acest fel din istoria companiei, Ateca, Seat mai pregateste un SUV de mici dimensiuni, si unul mai mare, care sa se situeze in gama deasupra lui Ateca. Acesta din urma nu are nume deocamdata, insa stim ca va fi asamblat in Germania.

Seat Arona- imagini scapate pe internet

Insa acest articol nu este despre el, ci despre fratiorul sau mai mic, botezat Arona. L-am vazut de mai multe ori in teste purtand camuflaj, insa acum, internetul a fost inundat cu primele imagini neoficiale, in care SUV-ul spaniolilor apare in toata spledoarea lui. Acestea au fost publicate de cei de la MQB Coding & Retrofit, "vinovati" de dezvaluirea mai multor modele ale grupului VAG, inainte de prezentarea lor oficiala.

Seat Arona- imagini scapate pe internet

Arona este dezvoltat pe platforma modulara MQB si este bazat aproape in totalitate pe supermini-ul Ibiza. Partea frontala si dorsala este dominata de blocurile de lumini cu LED, iar design-ul exterior cu linii precise si grila radiatorului cu desen 3D il vor face sa se diferentieze de rivalii din segment. Pachetul este completat de un set de jante bi-colore si de protectiile din platic de la nivelul aripilor.

Seat Arona- imagini scapate pe internet

Habitaclul va semana cu cel al modelului Ibiza, urmand sa regasim aici un plan general cu foarte multe unghiuri drepte, un sistem de infotainment cu display touchscreen de 8 inch si conectivitate Full Link, dar si un volan in trei spite.

Gama de motorizari nu a fost dezvaluita, insa cunoscand-o pe cea a supermini-ului, o putem intr-un fel intui. Asadar, vorbim de propulsoare pe benzina si diesel, de 1.0, 1.5 si 1.6 litri, conectate unor transmisii manuale cu 6 trepte, si automate cu sapte rapoarte si dublu-ambreiaj (DSG).

Seat Arona- imagini scapate pe internet

Cat despre misteriosul SUV din gama Seat, primele informatii arata ca acesta se va situa in partea de sus a gamei, va fi disponibil atat in versiune cu 5 locuri, cat si cu 7, si va fi asamblat la uzina Volkswagen din Wolfsburg. Acesta este asteptat sa debuteze oficial in 2018.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2017