Este cel mai asteptat model al anului 2016, iar primul sau exemplar tocmai a iesit de pe linia de productie

Este cel mai asteptat model al anului 2016, iar primul sau exemplar tocmai a iesit de pe linia de productie
  • Prima Alfa Romeo Giulia a iesit zilele acestea de pe linia de productia a fabricii din Cassino
  • Exemplarul cu pricina se remarca printr-o caroserie finisata in nuanta Stromboli Grey
  • Masina italiana de clasa medie va fi disponibila alaturi de diverse motorizari
Distribuie pe Facebook

Sarbatoare mare la uzina FCA din Cassino, care a produs zilele acestea prima Alfa Romeo Giulia. Dupa cum putem observa si in imaginea publicata de compania italiana, masina cu pricina se remarca printr-o caroserie finisata in nuanta Stromboli Grey.

Chiar daca primele sale specificatii tehnice au fost facute publice inca de la mijlocul anului trecut, iata ca productia noii Alfe Giulia a debutat abia la inceputul lui 2016. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu-i asa?

Ramane acum de vazut si cat ii va lua modelului italian de clasa medie pentru a ajunge pe strazile din Romania, o alta intrebare al carui raspuns il asteptam cu nerabdare avand legatura cu numarul de unitati livrate.

Pana atunci insa, tinem sa reamintim ca noua Alfa Romeo Giulia promite pentru moment doua motorizari mari si late, clientii avand de ales intre un benzinar turbo de 200 CP si un turbodiesel disponibil cu 150 sau 180 CP.

Acestea sunt, dupa cum probabil iti amintesti, versiunile normale, acelasi model italian de clasa medie dispunand inclusiv de o varianta de inalta performanta, dezvoltata special pentru a concura BMW-ul M3.

Vanduta sub denumirea Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde, aceasta se bucura de serviciile unei unitati V6 twin-turbo de trei litri, capabila sa livreze rotilor spate nici mai mult, nici mai putin de 510 cai putere.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 3.9 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi nestingherit incursiunea pana la pragul celor 307 de kilometri pe ora. Impresionant, nu-i asa?

Vestile bune nu se sfarsesc insa aici, acelasi model italian de clasa medie promitand inclusiv sa parcurga cei peste 22 de km ai circuitului de la Nurburgring in exact 7 minute si 39 secunde in savoarea QV.

Revenind acum la prima Alfa Romeo Giulia construita, masina cu pricina iese in evidenta printr-o caroserie finisata in nuanta Stromboli Grey si ascunde sub capota un propulsor turbodiesel de 2.2 litri.

Prima Alfa Romeo Giulia construita

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Aprilie 2016