Este cel mai tare M2 la care poti spera. BMW a publicat noi imagini cu masina de 450 CP

  • Motor twin-turbo, de pe M3/M4
  • Disponibil cu transmisie manuala
  • Productie limitata la 2200 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile a publicat o galerie foto completa cu noul M2 CS. Imaginile au fost facute la o sesiune de condus care a avut loc pe circuitul Sachsenring din Germania.

Cei care se pricep la masini, jurnalisti auto de renume mondial si piloti deopotriva, sustin ca M2 este cel mai pur BMW M din cate exista: compact, suficient de puternic si echilibrat la perfectie.

BMW M2 CS

Pentru cei care nu se multumesc cu un M2 standard, bavarezii au lansat si o versiune Competition. Anul trecut in noiembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, BMW a prezentat lumii intregi un M2 si mai special de atat.

BMW M2 CS

Este vorba despre M2 CS, sau mai simplu spus un M2 cu motor de M3/M4 si care poate fi comandat inclusiv cu o transmisie manuala, cu sase trepte, pentru a simti din plin adevarata placere a condusului.

BMW M2 CS

Unitatea twin-turbo de 3.0 litri, cu sase cilindri in linie dezvolta 450 de cai putere si 550 Nm, suficient pentru a propulsa masina pana la 100 de km/h in 4.1 secunde, sau 3.9 daca se opteaza pentru cutia automata cu dublu-ambreiaj.

BMW M2 CS

Tractiunea este pe puntea spate iar din oferta mai fac parte un diferential activ M sau frane cu discuri de 400 mm pe fata (etrier cu sase pistoane) si 380 mm pe spate (etrier 4 pistoane). Desigur, pe lista de dotari optionale sunt incluse si franele M carbon-ceramice.

BMW M2 CS

BMW va asambla numai 2.200 de exemplare M2 CS si a publicat acum o noua galerie foto pentru a-ti da ocazia sa il admiri in timp ce este condus pe circuitul Sachsenring din Germania.

BMW M2 CS

BMW M2 CS

BMW M2 CS

BMW M2 CS

BMW M2 CS

BMW M2 CS

BMW M2 CS

BMW M2 CS

BMW M2 CS

BMW M2 CS

BMW M2 CS

BMW M2 CS

BMW M2 CS

BMW M2 CS

BMW M2 CS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze BMW M2 CS
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 August 2020