Este fara indoiala coupe-ul momentului. Pentru ce bani poti lua acasa noul Polestar 1

Este fara indoiala coupe-ul momentului. Pentru ce bani poti lua acasa noul Polestar 1
  • Polestar a lansat primul model de sine statator
  • Acesta poate fi achizitionat numai online, pe baza unui abonament
  • Unitatea hibrid dezvolta 600 de cai si 1.000 Nm cuplu
Distribuie pe Facebook

Momentan, noul Polestar 1 poate fi achizionat numai pe baza unui abonament de doi sau trei ani care acopera toate cheltuielile. Cat trebuie sa platesti pentru coupe-ul momentului daca nu esti de acord cu aceasta optiune, aflam de la un purtator de cuvant al suedezilor.

Noua divizie de performanta a marcii Volvo are toate armele pentru a se bate de la egal la egal cu nume mult mai consacrate din industrie, precum AMG sau M, iar primul model de sine statator nu face decat sa intareasca acesta afirmatie.

Polestar 1

Coupe-ul Polestar 1 a fost lansat cu putin timp in urma, prilej cu care am aflat ca este dezvoltat pe platforma SPA folosita de seria 90 a brand-ului din Göteborg, si ca foloseste o caroserie realizata din fibra de carbon.

Polestar 1

Punctul de maxima importanta este fara indoiala grupul propulsor. Sub capota, regasim o unitate hibrid, compusa din doua motoare electrice de inalta performanta si un benzinar de 2.0 litri. Intregul ansamblu dezvolta 600 de cai putere si un cuplu impresionant de 1.000 de Nm. Performantele sunt deocamdata necunoscute, insa stim ca noul Polestar 1 poate parcurge pana la 150 de kilometri in modul complet electric.

Polestar 1

Singura ciudatenie este felul in care poti achizitiona un astfel de model. La momentul lansarii, oficialii companiei au dezvaluit ca acesta va fi vandut doar online, pe baza unui abonament de doi sau trei ani, care ar urma sa acopere absolut toate cheltuielile, inclusiv cele de mentenanta si asigurarea.

Polestar 1

Acum, suedezii au revenit asupra problemei si au explicat ce se intampla in cazul in care cineva doreste sa cumpere noul Polestar One fara achizitionarea acestui abonament, al carui pret ramane inca un mister.

Polestar 1

Potrivit purtatorului de cuvant al brand-ului, Johan Meissner, "In termeni simpli, orice model Polestar va fi oferit in baza unui abonament care acopera deprecierea, asigurarea si mentenanta. Daca doriti sa aflati pretul unui Polestar 1, doar pentru a-l putea compara cu rivalii, valoarea ar fi situata intre 130.000 si 150.000 de euro. Daca un client ar dori sa cumpere masina in acest moment, asta este suma pe care am cere-o."

Polestar 1

Polestar 1

Polestar 1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Polestar 1
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Octombrie 2017