Este inceputul unei noi ere. Dacia prezinta oficial noul Duster Mat Edition, prima sa masina cu o vopsea mata

Este inceputul unei noi ere. Dacia prezinta oficial noul Duster Mat Edition, prima sa masina cu o vopsea mata
  • Este inceputul unei noi ere
  • Dacia prezinta oficial noul Duster Mat Edition, prima sa masina cu o vopsea mata
Distribuie pe Facebook

Productia respectivului autoturism va fi limitata la numai cateva sute de exemplare, potrivit companiei cu sediul in judetul Arges, la Mioveni.

Dacia profita de editia din acest an a celebrului Paris Motor Show pentru a prezenta lumii intregi prima sa masina disponibila intr-o nuanta exterioara cu finisare mata, modelul comercializat de marca romaneasca sub denumirea de Duster Mat Edition plusand - conform unui comunicat pus la dispozitia presei de specialitate, cu un set de jante din aliaj pe 17 inch. Vopsite, asemeni capacelor specifice oglinzilor laterale, dar si altor cateva elemente - inclusiv antena de la nivelul plafonului, intr-un negru stralucitor.

Dacia Duster Mat Edition

In cabina, de cealalta parte a portierelor, varianta dezvelita publicului larg cu ocazia evenimentului desfasurat intre zilele de 17 si 23 octombrie 2022 a pregatit - printre altele, si un display tactil cu o diagonala de opt inch, seria vestilor bune continuand, mai mult ori mai putin surprinzator, cu camera multi-view, instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii, volanul multifunctional in patru spite.

Sub capota, propulsia noii Dacia Duster Mat Edition este asigurata de o motorizare turbo cu patru cilindri si capacitatea de 1.332 de centimetri cubi, conceputa pentru a livra viitoriilor clienti - prin intermediul unei transmisii automate in sase rapoarte, cu dublu ambreiaj, undeva in jurul a 150 de cai putere. Drept urmare - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp de aproximativ 9.7 secunde, se pare.

Pretul de vanzare nu reprezinta, pentru moment, decat un mister si o necunoscuta uriase, conducerea companiei cu sediul in judetul Arges, la Mioveni preferand sa se limiteze, actualmente, la a preciza numai ca productia totala a SUV-ului finisat intr-o nuanta mata de gri - botezata Comet Grey, va fi limitata la cateva sute exemplare, dupa cum precizam si in randurile anterioare, la inceputul acestui material.

Dacia Duster Mat Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Dacia Duster Mat Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2022