Este inceputul unei noi ere. Ford lanseaza prima sa masina de strada construita pe platforma lui Volkswagen Golf. Cat costa in Romania

Este inceputul unei noi ere. Ford lanseaza prima sa masina de strada construita pe platforma lui Volkswagen Golf. Cat costa in Romania
  • Este inceputul unei noi ere
  • Ford lanseaza prima sa masina de strada construita pe platforma lui Volkswagen Golf
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 16 inch. Plus acces si pornire fara cheie.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an, la sfarsitul lui 2021, primul automobil de serie asamblat de compania Ford pe celebra arhitectura MQB a Grupului Volkswagen a fost lansat recent, pe parcursul zilelor precedente, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la 26.305 euro.

Oferita sub indicativul Titanium 1.5L EcoBoost, varianta de baza a gamei cunoscute sub numele de Tourneo Connect se bucura, asa cum o sugereaza, daca mai trebuia precizat, si denumirea sa, de serviciile unui benzinar turbo de 1.5 litri. Sinonim cu o herghelie compusa din 100 CP.

Ford Tourneo Connect

Ford Tourneo Connect

Ford Tourneo Connect

Respectivul motor lucreaza, in standard, alaturi de o cutie manuala cu un numar de sase trepte, insa, pentru aproximativ 2.260 de euro in plus, cumparatorii vor putea miza pe o transmisie automata cu sapte rapoarte. Conform configuratorului de pe site-ul diviziei locale a producatorului american de vehicule.

Nota de plata a versiunii diesel porneste, in schimb, de la suma de 28.036 de euro, clientii avand la dispozitie o unitate 2.0L EcoBlue. Cu 102 sau 122 CP, optiunea mai potenta fiind disponibila, spre deosebire de toate celelalte configuratii, contra cost, evident, si alaturi de tractiune integrala.

Construit pe platforma lui Volkswagen Golf 8, noul Ford Tourneo Connect se vinde, pe piata din Romania, in doua niveluri diferite de echipare. Marea batalie urmand a se da intre o savoare Titanium, mentionata anterior, si in randurile de mai sus, si o aroma botezata Active, comercializata de la circa 27.375 euro.

Ford Tourneo Connect

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Ford Tourneo Connect
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Iulie 2022